Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo hoogvliet - Verbouwen of verhuizen

Kozijn & Zo vervult woonwensen

De meteorologische herfst is op 1 september begonnen. Een tijd van loslaten breekt weer aan. Dat geldt voor de bomen die hun bladeren laten vallen, maar ook voor de mens gaat dit op. Een ideaal moment om afscheid te nemen van oude spullen en ruimte te maken voor nieuwe trends en woonwensen.

 

Kozijn & Zo helpt u hier graag bij. Vanuit onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet willen wij u graag adviseren en inspireren. Want een passende sfeer in huis creëren, gaat verder dan accessoires plaatsen. Het gaat om het groter geheel. Dus ook die mooie dubbele tuindeuren of schuifpui die extra licht en ruimte bieden.

Kunststof kozijnen met houtlook

Vooral kunststof is trendy. Niet alleen omdat het inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm is, maar vooral ook omdat kunststof kozijnen, deuren, ramen en schuifpuien niet meer te onderscheiden zijn van hout. Vraag ons vooral even naar de Hollandse trendkleuren van LIGNA. Deze vlammende houtnerfstructuur kan zo voor hout door en we hebben er in de maand Oktober nog een prachtige actie mee. Wij vertellen er tijdens uw bezoek aan de showroom graag alles over.

 

VT wonen&designbeurs

En tijdens ‘Oktober Woonmaand’ zet u uw ‘interieurflow’ door naar de vt wonen&design beurs in de RAI. U ziet hier vanuit verschillende hoeken allerlei woontrends voorbij komen. Ook wij staan u vanuit het ‘Select Windows huis’ graag vrijblijvend te woord over bijvoorbeeld de vraag hoe u uw woning lichter en groter kan laten lijken. Bezoek hal 12 (tegenover het vtwonen huis). Wij vervullen namelijk ook úw woonwensen.

Binnenzonwering van Verosol en Screenline

Naast een schuifpui, openslaande deuren en gevelbekleding uitgevoerd in LIGNA, tonen we ook de oplossingen van binnenzonwering van Verosol en Screenline. De woonadviesgesprekken voeren we onder een veranda dak van Pallazzo. Het belooft dus een sfeervol geheel te worden. Zien we u daar?

 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.