Alles voor een betere woning!

woonwensen 2018

Wat zijn uw woonwensen voor 2018?

Kozijn & Zo kijkt tevreden terug op een druk jaar. De verhuizing van ons bedrijf in april is goed verlopen en heeft voor een positieve flow gezorgd die zich de rest van het jaar doorzette.

De aanloop van bezoekers naar de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet was direct groot. Heel wat mensen uit bijvoorbeeld Rotterdam, Rhoon, Poortugaal en Spijkenisse zijn de showroom komen bewonderen. Doordat de producten in hun natuurlijke omgeving staan, heeft u het gevoel hoe kunststof kozijnen, een veranda of dakkapel thuis overkomen.

De mogelijkheden van balkonbeglazing: u kijkt uw ogen uit

“Het was fantastisch om een groot publiek vanuit de eigen huiskamer te bereiken met de metamorfoses bij de tv-uitzendingen van vtwonen ‘Verbouwen of Verhuizen’,” vindt Angelo Olierhoek. Maar ook in de showroom maakt hij met zijn team dagelijks dus dromen werkelijkheid. Mensen kijken hun ogen uit als de monteurs van Kozijn & Zo een balkon met de juiste balkonbeglazing omtoveren tot tuinkamer.

Bespaar energie met kunststof kozijnen

Zeer regelmatig ontdoet Kozijn & Zo huizen van houten kozijnen en plaatst het montageteam exact in de stijl van de woning isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende kunststof kozijnen, ramen en deuren. Dat kost natuurlijk wel iets, maar omdat u hierdoor het energielabel van uw woning verbetert, kunt u eventueel met de Energiebespaarregeling van de overheid voordelig lenen.

Showroombezoek

Loop in het nieuwe jaar gerust eens binnen. Om inspiratie op te doen, informatie in te winnen of gewoon een bakkie te komen drinken.

Van zaterdag 23 december tot en met maandag 1 januari zijn wij namelijk gesloten. Vanaf dinsdag 2 januari staat het team van Kozijn & Zo weer volgens de gebruikelijke openingstijden voor u en uw woonwensen 2018 klaar.

Fijne feestdagen en we zijn benieuwd naar uw woonwensen 2018!

Team Kozijn & Zo

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier