Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - woning langer koel

Woning langer koel met kunststof kozijnen

Wát een hitte. Waarom zou u naar een ‘warm’ land gaan, als de achtertuin ook voldoet? We boffen maar weer met zo’n zomer. Enige nadeel is dat het in sommige huizen wel érg warm begint te worden. Daar zijn gelukkig tal van oplossingen voor te bedenken.

Woning langer koel

“Woningen met kunststof kozijnen blijven een stuk koeler,” weet Margreeth van Kozijn en Zo in Hoogvliet. “De isolerende werking houdt ’s winters de kou buiten, maar wat weleens vergeten wordt: ‘s zomers weren ze de hitte waardoor het binnen koeler blijft.” De ventilatieroosters zorgen voor de benodigde frisse lucht. Bijkomend voordeel is dat onderhoudsarme kozijnen ook geluidsisolerend werken. Fijn dat u er geen last van heeft als de buren tot laat in de tuin zitten.

HR++ glas in kunststof kozijnen

Met het juiste isolatieglas, behaalt u extra winst. Gelaagd glas in bijvoorbeeld een schuifpui houdt UV stralen tegen. Uw meubels, vloerkleed en raamdecoratie hebben hierdoor niets te lijden van de zon. Met HR++ glas in uw onderhoudsarme kozijnen zit u helemaal goed. De koelte blijft langer in uw huis hangen. En als u de ramen overdag goed gesloten houdt, blijft de warmte langer buiten en houdt u uw woning langer koel.

Nooit meer schilderen

Het is meestal maar een paar weken écht warm of koud in ons land. Maar toch lekker als u er tijdens deze extreme dagen comfortabel bij zit. En hoe lekker is het niet dat u minimaal 30 jaar lang profiteert van een lagere energierekening en geen kosten meer heeft aan de schilder? Ja, u leest het goed: u hoeft uw kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui nooit meer te (laten) schilderen. Als u de ramen zeemt gaat u er even langs met een huishoudsopje en klaar bent u. Wát een voordelen!

Welkom in onze showroom

Als u de komende dagen in uw hangmat of op uw luchtbed ligt, denk dan eens na over kozijnen van kunststof. Google er eens op en bekijk de mogelijkheden. Afhankelijk van de ligging van uw huis en uw woonwens komen we graag bij u langs. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Wij hebben kunststof kozijnen, dus blijven de hele zomer voor u open.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier