Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - Win advies in bij een specialist Kunststof kozijnen

Hoe vaak koopt u in uw leven nieuwe kozijnen?

Wees eens eerlijk, hoe vaak koopt u nieuwe kozijnen of een voordeur? Als u een nieuwbouwhuis koopt, zit alles er nieuw in. En als u gaat verhuizen naar een bestaande woning, pakt u vaak wel de keuken of badkamer aan, maar lang niet iedereen vervangt de kozijnen. Wij vragen het wel eens in onze eigen kring van vrienden en kennissen, maar er zijn er niet veel die vaker dan 2 x in hun leven nieuwe kozijnen kopen.

Nu zijn wij ondernemers in de kozijnen en andere producten voor het verbeteren van uw woning. Dagelijks spreken de leden van ons team met mensen die oriënteren, willen gaan kopen of onlangs kozijnen gekocht hebben en nu de montageploeg over de vloer hebben.

Wij hebben er verstand van

Elk persoon die onze showroom binnenkomt, ons belt of ons op internet zoekt of vindt, adviseren wij graag. Het liefst op maat en naar wens. De één wil meer weten over de technische kant van zaken, een ander denkt al te weten wat hij wil en vraagt om een prijs en een derde kijkt naar sfeer en wil meer weten over kleuren en hoe het eruit komt te zien. Wij zijn dus de hele dag met kozijnen bezig en durven te zeggen dat we er verstand van hebben; specialist zijn!

Oriëntatie

Als wij in uw schoenen stonden en we zouden nieuwe kozijnen overwegen, waar begint de zoektocht dan? Online oriënteren, kijken naar de overvloed aan woonprogramma’s op TV, bladeren door woonbladen of eens kijken hoe de buren of familie zaken opgelost hebben?

Win advies in bij een specialist

OK, maar dan…want stel,  u bent accountant, caissière of u werkt bij een bank; wat weet u dan van kozijnen? Kiest u voor hout, aluminium of kunststof? Wat zijn de voor – en nadelen van die materialen? Wie gaat het monteren en hoe? Heeft u garantie en wat als de ondernemer waar u koopt ermee stopt of failliet gaat, kunt u dan nog ergens op terugvallen? Welke kleuren, merken, keurmerken en garanties zijn normaal? Heeft u een vergunning nodig voor uw plannen en zijn er misschien subsidies of is er een interessante lening voor het verduurzamen van de woning beschikbaar?

Als wij een financieel advies willen, gaan we heus googlen, maar daarna maken we een afspraak met een specialist die ons bij kan praten over de belastingvoordelen, de rentepercentages en de kleine lettertjes die we zelf altijd overslaan! Dus dat zou ook ons advies aan u zijn bij het renoveren van uw huis; win advies in bij een specialist.

Woonadvies op maat

Oriënteer vooral, maar kom uw bevindingen en wensen bespreken met ons. Wij kijken graag mee, komen desgewenst bij u thuis naar de situatie kijken, adviseren u vanuit onze kennis en ervaring en laten u zien wat eventuele alternatieven of aanvullingen op uw plannen zijn. En we voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

Tot ziens in onze showroom

Tot ziens in onze showroom en misschien koopt u dan één keer in uw leven kozijnen bij ons? Dan trakteren wij u op een heerlijke fles wijn!

Kozijn & Zo - Angelo & Margreeth Olierhoek

Angelo & Margreeth Olierhoek

Ondernemers Kozijn & Zo, Hoogvliet

Partner van Select Windows in regio Rotterdam

* Deze column verscheen ook in het Select Windows Hoe woon jij?-magazine dat u gratis kunt aanvragen.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier