Alles voor een betere woning!

Wie zijn wij

Advies in de showroom

Wie zijn wij? Kozijn & Zo is al 15 jaar een begrip in de regio Rotterdam en in de kunststof kozijnenbranche. Eigenaren Angelo en Margreeth Olierhoek hebben een prachtige showroom in Hoogvliet en een enorme lijst met tevreden klanten. U kunt bij ons terecht voor kunststof kozijnen, ramendeurenschuifpuienaluminium kozijnendakkapellen, garagedeurenveranda’svouwwanden,
balkonbeglazingzonwering en gevelbekleding. Maar u bent bij ons ook aan het goede adres voor een serre of aanbouw.

Kozijn & Zo - Angelo & Margreeth Olierhoek

In de showroom wordt u verwelkomt door Mia. Zij is het eerste aanspreekpunt en ondersteund het team op alle vlakken, waaronder servicevragen. Ook treft u ook Michel en Marja. Zij adviseren u over de mogelijkheden tot het vervullen van uw woonwensen en stellen een advies op maat inclusief vrijblijvende offerte voor u op.

Team Kozijn & Zo - Neem contact op of kom naar de showroom in Hoogvliet

Technische opname

Indien u overgaat tot een samenwerking met ons, komt Michel of  Angelo uw woning bekijken om exact in te meten, voordat uw woningverbetering definitief besteld wordt.

Montage onder VKG Keurmerk

Onze monteurs monteren vakkundig en onder VKG Keurmerk bij u thuis. Zij werken alles netjes af en ruimen de boel op. Zo kunt u meteen genieten van extra woongenot!

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - monteurs met VKG

Onze naam Kozijn & Zo of Kozijn en Zo staat voor kozijnen enzovoort, dus kozijnen en meer producten zoals dakkapellen, zonwering, veranda’s en garagedeuren. De naam wordt ook wel eens verward met Kozijn & Co of Kozijn en Co. 

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.