Alles voor een betere woning!

Werkwijze Kozijn & Zo

Werkwijze Kozijn & Zo Hoogvliet

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Hoogvliet u geïnspireerd heeft voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag onze werkwijze uit aan de hand van vijf stappen. Van inspiratie naar montage. Dit is de werkwijze van Kozijn & Zo.

In 5 stappen van inspiratie naar montage

1. Win woonadvies op maat in bij de adviseur van Kozijn & Zo

In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.

2. Exact en technisch inmeten

Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks precies past!

3. Productie in moderne Nederlandse fabriek

In onze eigen fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramen, deurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

4. Montageplanning

Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop onze monteurs bij u thuis aan de slag gaan.

5. Uw woonwens wordt werkelijkheid

Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar ons VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier