Alles voor een betere woning!

Werkwijze Kozijn & Zo

Werkwijze Kozijn en zo Hoogvliet

We hopen dat onze website, of een bezoek aan onze showroom in Hoogvliet u geïnspireerd hebben voor een vervolgstap met ons. In dat geval leggen we graag de vijf stappen van inspiratie naar montage voor. Dit is de werkwijze Kozijn & Zo.

In 5 stappen van inspiratie naar montage

 1. Win woonadvies op maat in bij de adviseur van Kozijn & Zo

  In een persoonlijk adviesgesprek –bij u thuis of in onze showroom– worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Uit dit gesprek volgt een persoonlijk woonadvies op maat, inclusief vrijblijvende offerte, die we graag met u bespreken.

 2. Exact en technisch inmeten

  Valt onze offerte binnen uw budget en gaat u akkoord met ons advies, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten worden exact opgemeten, zodat uw gekozen woningverbetering straks precies past!

 1. Productie in moderne Nederlandse fabriek

  In onze eigen fabriek in Noord-Holland gaan we aan de slag om uw gekozen kozijnen, ramen, deurenschuifpui of andere woningverbetering op maat te produceren.

 2. Montage planning

  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat en spreken we een datum af waarop onze monteurs bij u thuis aan de slag gaan.

 3. Uw woonwens wordt werkelijkheid

  Op de afgesproken dag monteert ons eigen montageteam bij u thuis. Zo’n verbouwing doet u niet dagelijks, maar ons VKG Keurmerk gecertificeerde monteurs monteren netjes en snel en leveren alles keurig op, zodat u gelijk kunt genieten!

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.