Werken bij Kozijn & Zo

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk? Kom dan werken bij Kozijn & Zo en versterk ons team! Met onze collega’s werken we aan het verbeteren, verduurzamen en verfraaien van woningen. Dit doen we door het verkopen, leveren en monteren van hoogwaardige producten vanuit onze showroom in Hoogvliet.

A-kwaliteit in assortiment

Dankzij ons partnerschap met Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnenramendeuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook dakkapellenvouwwandenveranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit.

Showroom - Kozijn & Zo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooi werk in een leuk team

Bij Kozijn & Zo zijn we elke dag bezig met mooi, comfortabel en duurzaam wonen. Dat begint bij de keuzes die we in ons assortiment maken, dat zie je terug in het advies dat we op maat maken voor elke woonconsument die bij ons binnenstapt. En dat merk je als teamlid in het uitvoeren van jouw taken. Adviseurs worden voortdurend bijgeschoold en beschikken over de juiste informatie voor een passend advies. Werkvoorbereiders weten qua planning waar ze aan toe zijn en hebben toegang tot kwalitatief goede materialen en kunnen de teams met topmonteurs dagelijks op pad sturen voor afwisselende klussen in de regio.

Team Kozijn & Zo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbeidsvoorwaarden en bijscholingen

Wij willen onze medewerkers laten groeien op een gezonde manier. We hebben aandacht voor de arbo-eisen, want niemand wordt er wijzer van als een je door een blessure (zoals rugklachten) thuis komt te zitten. Daarnaast bieden we ook verschillende opleidingsmogelijkheden aan om je bij te scholen.

Bij ons heb je:

  • Een marktconform salaris;
  • Je gaat als monteur met een goed uitgeruste bus op pad;
  • Je bent als monteur niet het grootste deel van je werkdag kwijt aan ‘onderweg zijn’;
  • De klussen van Kozijn & Zo zijn in de buurt!

Werken bij Kozijn & Zo

Heb jij zin om een mooie overstap te maken naar een gezellig bedrijf en waar de zaken goed geregeld zijn? Of wil je een dagje meelopen om de sfeer te proeven? Neem dan contact op met Angelo Olierhoek via 010-438 2805 voor een lekkere kop koffie. Hieronder tref je onze beschikbare vacatures. Open sollicitaties zijn ook altijd welkom!

Alle vacatures

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures, maar solliciteren mag altijd! Wellicht kunnen we elkaar helpen.