Alles voor een betere woning!

Werken bij Kozijn en Zo

Kozijn en Zo in Hoogvliet is succesvol dankzij een assortiment kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. Centraal daarin staat het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen.

A-kwaliteit in assortiment

Doordat wij partner zijn van Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit en doen we bouwkundige klussen als het plaatsen van een serre of aanbouw.

Werken bij Kozijn en Zo

Bent u geïnteresseerd in werken met A-kwaliteit producten binnen leuke projecten in de regio Rotterdam, neem dan contact op met Angelo Olierhoek via 010-438 2805. We maken graag kennis met gemotiveerde adviseurs, monteurs of ZZP-ers in de bouw! Hieronder treft u onze openstaande vacatures.

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - monteurs met VKG

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.