Alles voor een betere woning!

Werken bij Kozijn en Zo

Kozijn en Zo in Hoogvliet is succesvol dankzij een assortiment kwalitatief hoogwaardige producten die woningen verbeteren. Centraal daarin staat het verkopen, leveren en monteren van kunststof kozijnen.

A-kwaliteit in assortiment

Doordat wij partner zijn van Select Windows hebben wij een grote en sterke landelijke organisatie achter ons staan, met alle voordelen van dien. Wij verkopen en monteren kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van het merk Schüco uit de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows. Daarnaast leveren we ook dakkapellen, vouwwanden, veranda’s en binnenzonwering van A-kwaliteit en doen we bouwkundige klussen als het plaatsen van een serre of aanbouw.

Werken bij Kozijn en Zo

Bent u geïnteresseerd in werken met A-kwaliteit producten binnen leuke projecten in de regio Rotterdam, neem dan contact op met Angelo Olierhoek via 010-438 2805. We maken graag kennis met gemotiveerde adviseurs, monteurs of ZZP-ers in de bouw! Hieronder treft u onze openstaande vacatures.

Contactgegevens

Kozijn & Zo
Hoefsmidstraat 35
3194 AA Hoogvliet

 010 438 28 05
 info@kozijnenzo.nl

Openingstijden showroom:

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 – 15:00 uur.
Overige tijden op afspraak!

Wij ontvangen i.v.m. COVID-19 alleen showroom bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen om ons contactformulier in te vullen of te bellen met 010 438 28 05.

Share on email
Email pagina
Share on facebook
Deel pagina
Share on whatsapp
Verstuur via WhatsApp

Wij werken i.v.m. COVID-19 op afspraak

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak, zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of bij u thuis willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier.