kozijn & zo hoogvliet -VT wonen Deuren-tuindeuren

Wat kosten kunststof kozijnen?

Iedereen lijkt voor onderhoudsarme kozijnen te kiezen tegenwoordig. Maar wat kosten kunststof kozijnen eigenlijk en valt er ook subsidie op te krijgen als u kiest voor deze duurzaamheidsslag?

De prijs van kunststof kozijnen

Gaat u verbouwen of renoveren en bent u benieuwd naar prijzen van kunststof kozijnen? Heel goed dat u zich voorbereid! De prijs hangt erg af van wat u voor ogen heeft. Wilt u alle houten ramen vervangen door onderhoudsarme draaikiepramen waar standaard vier ventilatiestanden op zitten of gaat het om één klein vast raam? Bestaat het kozijn uit meerdere delen of is het allemaal rechttoe rechtaan? Wenst u een glad kozijn of past een houtnerf, mat of metallic structuur beter bij uw woning?

Kleur en structuur

U bepaalt zelf de kleur van uw kozijnen, ramen, deuren of schuifpui, maar weet u al of u binnen dezelfde kleur kiest als buiten? En wilt u HR++ isolatieglas of triple glas in uw kozijnen? Hoe is de ventilatie geregeld? Wie weet gaat u voor extra licht en ruimte en overweegt u een dakkapel met kunststof kozijnen. Allemaal keuzes die de prijs bepalen. We helpen u graag in uw zoektocht. Wij kunnen dankzij de Select Windows fabriek alle formaten, variaties en kleuren leveren.

HR++ of triple isolatieglas

Wat u ook kiest, u heeft bij Kozijn & Zo de zekerheid dat u klaar bent voor de toekomst. Onze profielen met Hollands Blok en Hollands Facet hebben namelijk meer dan genoeg profieldiepte voor triple glas. U realiseert hiermee het best isolerend kozijn dat er bestaat; het Energie Kozijn.  Mocht HR++ isolatieglas voor nu beter uitkomen dan kunt u er altijd later nog triple glas in zetten. U kozijnen gaan namelijk zeker 30 jaar mee.

Subsidie

Als de prijs bepaald is, kunt u bekijken of u in aanmerking komt voor landelijke of lokale subsidieregelingen. De Subsidiepot Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) is bijgevuld. Heeft u het geld zelf niet op de plank liggen, dan vertellen we u graag over de Energiebespaarlening die de overheid in het leven heeft geroepen.

Woonwensen

Er zijn een hoop keuzes te maken. Wij begeleiden u graag. Op basis van uw woonwensen, maken wij uiteindelijk een advies op maat inclusief vrijblijvende offerte voor u. Zonder verrassingen achteraf! Neem vrijblijvend contact met ons op dan praten we u bij.