Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo - Heer en van Loon - kunststof kozijn - openslaande deur-waarom kunststof kozijnen

Waarom kiezen we tegenwoordig voor kunststof kozijnen?

Waarom zijn kunststof kozijnen eigenlijk zo in trek? Waar vroeger het gros van de mensen koos voor houten kozijnen, kiezen we nu massaal voor kunststof ramen, deuren en schuifpuien. Kozijn & Zo legt u graag uit waarom.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: kunststof kozijnen zijn goedkoper dan bijvoorbeeld houten kozijnen. Hout rot in de loop der tijd. Hierdoor sluit de constructie al snel niet meer optimaal af. U stookt voor de mussen, want de warmte verdwijnt door de kieren direct naar buiten. Tel daarbij op de schilderbeurten die hout nodig heeft en uw geld verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Kunststof kozijnen isoleren beter

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en vormen. Omdat we dit duurzame materiaal afsluiten met dubbele rubbers is uw isolatie is na 30 jaar nog steeds hetzelfde. Daarnaast versterken we de kozijnen met staal, waardoor de kans groot is dat ongenode gasten uw woning voorbij lopen. U hoeft kunststof kozijnen bovendien nooit te schilderen. De garantie op kunststof, de kleur en structuur is bij Kozijn & Zo maar liefst 15 jaar.

Kunststof is niet te onderscheiden van hout

En het mooiste van dit verhaal: kunststof ramen, deuren en schuifpuien zijn niet te onderscheiden van hout. Vraagt u vooral naar onze LIGNA structuur. Overweegt u nieuwe kozijnen? Kies dan onze Select Windows kozijnen!

De 10 belangrijkste redenen om kunststof kozijnen te nemen:

  1. het gaat een leven lang mee. Lekker duurzaam dus;
  2. 15 jaar garantie vanuit onze eigen fabriek met als borging het VKG keurmerk;
  3. u hoeft nooit meer uw kozijnen te schilderen;
  4. onze kozijnen zijn verstevigd met staal, dus inbraakwerend;
  5. voor elk type woning: u kiest de kleur, de vorm en de stijl die bij uw woning past;
  6. dankzij de nieuwste innovaties zijn kunststof kozijnen niet te onderscheiden van hout;
  7. het draaikiepraam is voorzien van vier ventilatiestanden;
  8. u stelt uw kunststof voordeur naar eigen smaak samen;
  9. kunststof isoleert levenslang en is inbraakwerend;
  10. deskundige montage.

Meer informatie?

Overweegt u kunststof kozijnen aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kozijnen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier