Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - Win advies in bij een specialist Kunststof kozijnen met openslaande deuren in vtwonen weer verliefd op je tuin - openslaande deuren met isolatieglas

Met tuindeuren geniet je ook binnen van buiten

Peggy en Marc uit Mijnsheerenland lieten zich tijdens de uitzending van vtwonen weer verliefd op je tuin verrassen door het prachtige ontwerp dat vtwonen, Select Windows en Kozijn & Zo voor ze maakten. De zomer is begonnen!

Angelo Olierhoek van Kozijn & Zo in Hoogvliet: “Omdat Peggy en Marc buitenmensen zijn, wilden ze binnen ook een buitenbeleving. Dat is gelukt met tuindeuren in vtwonen met links en rechts glas tot aan de grond.” Het resultaat is schitterend waardoor ze kunnen genieten van binnen en buiten.

Huis en tuin verbinden in vtwonen weer verliefd op je tuin

De twee-onder-een-kapwoning die Peggy en Marc anderhalf jaar geleden kochten, was al langer af. Maar over de tuin werden ze het maar niet eens, dus werden er hulptroepen ingeroepen. Aan vtwonen de opdracht om de tuin in te richten en samen met Select Windows huis en tuin op elkaar aan te laten sluiten. Kozijn & Zo werd ingeschakeld voor het woonadvies op maat en montage onder VKG keurmerk. Just in time om er direct van te gaan genieten.

Achterdeur en openslaande deuren

“Na een uitgebreid gesprek over woonwensen zijn we aan de slag gegaan. Angelo legt uit: “We hebben de kleur antraciet van binnen doorgetrokken naar buiten. De achterpui met borstwering is vervangen door een achterdeur aan de ene kant en openslaande deuren aan de andere kant. Hierdoor is een heuse verbinding ontstaan met de tuin. Zeker doordat al het (veiligheids)glas doorgetrokken is tot aan de grond. Het is ongekend wat een nieuwe achterpui met een woning doet.”

Anti-reflecterend glas van Pilkington OptiView™

Om de verbinding tussen binnen en buiten nóg strakker te maken, stelde Kozijn en Zo Pilkington OptiView™ voor; speciaal anti-reflecterende glas . “Doordat je geen last heb van spiegeling in de ruiten lijkt het binnen net of dat je buiten in de tuin staat,” weet Angelo. ’s Avonds als het kouder en donkerder wordt, verplaatsen we ons meestal naar binnen. Ook dáár is het genieten van de tuinverlichting. Je ziet niet jezelf in het glas, maar kunt ongestoord naar buiten kijken. De woonkamer is dus opeens dubbel zo groot.

Nooit meer schilderen

“Marc en Peggy hebben nu extra tijd om te sporten of lekker te ontspannen in de tuin, want de kunststof kozijnen, ramen en achterdeur hoeven ze nooit meer te schilderen. Hooguit af en toe met een vochtige doek erlangs.” Margreeth Olierhoek van Kozijn & Zo tipt: “De anti-reflecterende ruiten doe je alleen af met een zachte en schone schoonmaakdoek. Lekker onderhoudsarm dus!”

Wil je ook weer verliefd op je tuin worden?

Ben je nu geïnspireerd geraakt en benieuwd naar wat er mogelijk zou zijn in jouw eigen woning? Wij voorzien je graag van een woonadvies op maat, waarbij we rekening houden met de stijl van je woning, de bouwkundige mogelijkheden en je woonwensen. Stap gerust eens onze showroom in Hoogvliet binnen of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Tot ziens!

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier