Alles voor een betere woning!

Thuis in kunststof kozijnen en meer

Welkom bij Kozijn & Zo

U overweegt uw woning te verbeteren? Dan zit u hier goed. Wij zijn met ons professionele team namelijk volledig thuis in kunststof kozijnen en meer. Het liefst vertellen we u over alle mogelijkheden  in een persoonlijk gesprek, maar kijkt u gerust rond op deze website voordat u onze showroom bezoekt.

Angelo en Margreeth Olierhoek

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - Over ons - Kozijn en Zo Hoogvliet voor kunststof kozijnen

Veelzijdigheid van kunststof kozijnen

Ons leveringsprogramma is zeer divers. Behalve kunststof kozijnen, heeft Kozijn & Zo ook kunststof ramen, schuifpuien, deurengaragedeuren en vouwwanden. Kozijn & Zo is tevens het juiste adres voor balkonbeglazing, veranda’s, serres, gevelbekleding en dakkapellen.

Kunststof kozijnen: een slimme investering

Kozijn & Zo denkt graag met u mee om uw woning te verbeteren en stelt graag een vrijblijvend Beter Wonen Plan voor u op. Want zeg nou zelf, hoe vaak koopt u kozijnen in uw leven? Wij maken u graag attent op de mogelijkheid die de overheid biedt voor particuliere huisbezitters en VvE’s. Vraag een energiebesparingslening aan om uw bestaande kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen met het juiste isolatieglas. De voorwaarden zijn te vinden op www.energiebespaarlening.nl

VKG Keurmerk

Kozijn & Zo is VKG gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt op het gebied van productie en montage van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.

Select Windows partner

Select Windows biedt een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma met A-kwaliteitsproducten. Als partner van Select Windows profiteren wij van gezamenlijk inkoopvoordeel bij diverse leveranciers en worden wij ondersteund op het gebied van producttrainingen en innovaties. Voor meer informatie kunt u kijken op onze productpagina’s.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze kunststof ramen, deuren, schuifpuien en andere producten die uw woning verbeteren? Kom langs in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. U bent er zo vanuit Rhoon, Poortugaal of Spijkenisse. Ook als u uit Hellevoetsluis, Schiedam of Vlaardingen komt, is Kozijn & Zo zeer goed bereikbaar.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier