...

Alles voor een betere woning!

Krijg ik subsidie op kunststof kozijnen?

Het is tijd om de woning te verduurzamen. Maar hoe vliegt u dat aan? Eerst maar eens kijken wat er voor subsidies zijn. Want die zijn er! Zowel landelijk als regionaal en soms zelfs lokaal.

Sinds begin 2021 zijn de subsidieregelingen verruimd. Voorheen moest u minimaal twee isolatiemaatregelen treffen om aanspraak te kunnen maken op subsidie. Tegenwoordig mag u een isolatiemaatregel combineren met een warmtepomp, een zonneboiler of een aansluiting op het warmtenet.

Isolerende kozijnen

Het is niet vreemd dat de overheid meebetaalt aan uw kunststof kozijnen met isolatieglas. U bespaart namelijk een hoop energie met onze isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende kozijnen. Goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor uw portemonnee. Zeker als u er ook nog eens subsidie voor kunt krijgen.

Subsidie op kunststof kozijnen en isolatieglas

Als u toch al die schuifpui met HR++ of triple isolatieglas voor ogen heeft, is dit uw kans. U hoeft dan nog maar één isolerende maatregel te nemen óf bijvoorbeeld een zonneboiler aan te schaffen. Veel particuliere huiseigenaren hebben de subsidiepot van 124 miljoen ontdekt, maar er zit op dit moment nog genoeg voor u in.

Landelijke subsidiepot van de overheid

Kozijn & Zo Hoogvliet - kunststof kozijnen - subsidie op kunststof kozijnen

Als u zich in de subsidiemogelijkheden onderdompelt, is het belangrijk om eerst te kijken of u particulier eigenaar bent van de woning of dat u valt onder een Vereniging van Huiseigenaren (VvE). Ieder heeft namelijk z’n eigen landelijke subsidiepot. Als particulier eigenaar kunt u gebruikmaken van de  Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparingen (ISDE). Een VvE mag putten uit de  Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

Energiesubsidiewijzer

Het kan goed zijn dat er meer subsidiemogelijkheden zijn in uw regio of plaats. Op Energiesubsidiewijzer komt u er snel achter wat er nog meer voor subsidiemogelijkheden zijn. In alle gevallen geldt dat u de aanschaf eerst zelf moet voorschieten. Mocht u deze financiële ruimte niet hebben, kijk dan eens naar de mogelijkheden van de Energiebespaarlening. U leent tegen een hele lage rente die u in veel gevallen terugverdient dankzij de goede isolatie van uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui met HR++ glas of triple glas.

Bezoek onze showroom voor een advies op maat

Ook al is uw subsidieplaatje nog niet rond, neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op voor een bezoek aan de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet als u duurzaam wilt verbouwen. We luisteren naar uw wensen, laten u de mogelijkheden zien en maken op basis van een bezoek aan uw woning een passende offerte. Dan weet u waar u aan toe bent en kan het met subsidie op kunststof kozijnen met isolatieglas alleen nog maar meevallen.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.