Alles voor een betere woning!

Screenline

Kozijn en Zo - Screenline jaloezieën tussen glas

Ware schoonheid zit van binnen

Bij Pilkington Insulight™ met ScreenLine® zit uw zonwering of raamdecoratie tussen het dubbele isolatieglas gemonteerd. Dit innovatieve systeem van Pilkington is volledig geïntegreerd, is vrij van onderhoud en dus duurzaam. U bedient de jaloezie of plissé handmatig of elektrisch.

Een schuifpui of draaikiepraam zet je gemakkelijk even op een kiertje om wat frisse lucht binnen te krijgen. Om dan geen last te hebben van wapperende gordijnen, is Screenline een ideale oplossing. Met zonwering of raamdecoratie tussen het glas hebben wind, stof of regen geen enkele invloed. Ook ideaal in keuken en badkamer; u heeft geen kook-, vet- of tandpasta spetters meer op de jaloezieën of raamdecoratie.

Jaloezie

De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. De Screenline® jaloezie is prima toepasbaar in eigenlijk al uw kamers in huis, maar we plaatsen het veel in keukens, badkamers en slaapkamers.

Plissé black-out

De plissé black-out is een dubbele honingraadstof. Dit systeem wordt dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamers en dakkapellen en is door een bediening optrekbaar.

HR++ functie

Met ScreenLine® werkt uw zonwering perfect samen met de HR++ functie van het glas. Als u de zonwering sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën opengekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Ervaar het zelf! Ook wij zijn Pilkington ScreenLine specialist, dus bewonder het fraaie systeem in onze showroom en ervaar zelf het gebruikersgemak.

10 redenen om te kiezen voor Screenline

  • licht en warmte reguleren;
  • ventileren met zonwering gesloten;
  • hygiënisch, nooit meer schoonmaken;
  • lange levensduur;
  • ruimtebesparing;
  • beschermt uw privacy wanneer u wilt;
  • handmatige of elektrische bediening;
  • variatie in uitvoeringen en ruime keuze in kleuren;
  • perfecte samenwerking met HR++ glas.

Pilkington Insulight™ met ScreenLine®

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.