Schüco profielen

Schüco profielen zijn een perfecte basis voor een kunststof kozijn. Zeker als u uw onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien bij Kozijn & Zo besteld. De Schüco profielen worden namelijk in de moderne Nederlandse fabriek van Select Windows volledig rondom met staal versterkt. Zo is ook de veiligheid gegarandeerd.

Kunststof kozijnen passend bij uw woning

Omdat iedere woning anders is en geen mens dezelfde smaak heeft, maken we al onze draaikiepramen, balkondeuren, schuifpuien, raamkozijnen, etc. speciaal voor u op maat. Er is namelijk veel te kiezen. Woont u in een historische boerderij, een jaren 30 huis of een moderne blokwoning? U stemt de kleur en structuur van uw kozijnen af op de stijl van uw woning. De een houdt van een kozijn met een golfje (Hollands Accent, ook wel neusje genoemd), de ander vindt een schuin aflopend kozijn (Hollands Facet) of een blok kozijn (Hollands Blok) passender. Stuk voor stuk hebben deze kozijnen een hoge isolatiewaarde en een unieke afdichtingstechnologie.

Triple glas in Schüco profielen

Uw kunststof kozijnen gaan een leven lang mee, daarom zijn zowel onze kozijnen op basis van Hollands Blok als onze Hollands Facet dieper, zodat er triple glas in past. Een goed idee met het oog op de toekomst, maar ook nu levert het al veel voordeel op. U bespaart namelijk aanzienlijk op de energierekening.

Overal is over nagedacht. Zo doen we ook aan de afwerking van onze onderhoudsarme kozijnen geen concessies. Alle draaikiepramen voorzien wij van ROTO beslag en op deuren plaatsen we standaard inbraakveilig SKG** beslag. Al onze kunststof producten én de monteurs van Kozijn & Zo voldoen aan de strenge eisen van het VKG Keurmerk.

Schüco is van kunststof maar lijkt sterk op hout

Dankzij de verdiepte profielen, gelijke aanslag en de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek) in combinatie met een ruime keuze aan kleuren en structuren, is ons kunststof kozijn nauwelijks te onderscheiden van hout. Zeker de vlammende houtnerfstructuur van LIGNA straalt nostalgie uit.

Voordelen van kunststof profielen van Schüco

  • niet te onderscheiden van hout;

  • 15 jaar garantie op al onze kunststof producten en de kleur/structuur;

  • keuze uit 150 kleuren/structuren;

  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);

  • duurzaam;

  • inbraakwerend en sterk isolerend (lagere energierekening);

  • VKG voordelen.

Bezoek de showroom in Hoogvliet

Wilt u meer weten over onze Schüco profielen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet.