Alles voor een betere woning!

Gehele woning in Oud-Beijerland voorzien van kunststof kozijnen

Bij een woning in Oud-Beijerland hebben wij de gehele woning voorzien van kunststof kozijnen. Naast de kozijnen hebben we een nieuwe kunststof voordeur, achterdeur, garagedeur en schuifpui gemonteerd in de woning. De garagedeur is een Hörmann sectionaal garagedeur L in de kleur antracietgrijs.

Energiezuinig wonen met kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen in de woning zijn sterk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm. Dit laatste betekent dat u de kozijnen nooit meer hoeft te schilderen. Enkel een vochtig doekje is voldoende. Voor meer informatie kunt u ook ons blog over het schoonmaken van kozijnen doorlezen. De bewoners hebben goed nagedacht over het verduurzamen van de woning door onder andere de kunststof kozijnen, het isolatieglas en de zonnepanelen. Dit allemaal zorgt voor een verlaging van de energierekening!

Specificaties:

  • Profiel: Hollandse Hoek CT70
  • Kleur binnen: Cremewit (RAL 9001) met houtnerf
  • Kleur buiten: Antracietgrijs (RAL 7016) met houtnerf
  • Isolatieglas en Screenline

Extra’s in de woning:

  • Inzethorren
  • Plisse vouwhordeur
  • DucoTon ventilatieroosters

Ook kunststof kozijnen in uw woning?

Woont u in Oud-Beijerland en wilt u ook kunststof kozijnen in uw woning? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in de showroom. Wij helpen u graag met de verbouwing van uw woning.

Locatie: Oud-Beijerland

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier