Alles voor een betere woning!

Kunststof kozijnen in Hellevoetsluis

Onlangs hebben wij een woning voorzien van kunststof kozijnen in Hellevoetsluis. Daarnaast hebben wij een kunststof voordeur in cremewit gemonteerd. Naast de voordeur bevinden zich twee vaste ramen die voorzien zijn van Screenline. Dit is zonwering dat tussen het isolatieglas is gemonteerd. Daarnaast is er een Roto dakraam en een Pallazzo overkapping gemonteerd in de woning.

Overkapping

De prachtige Pallazzo Sqope overkapping zorgt er voor dat de bewoners zelfs in het voor- en najaar tot in de late uurtjes in de tuin kunnen zitten. De overkapping heeft twee zijwanden en een 5-delige schuifwand aan de voorzijde die met een afstandsbediening bediend kan worden. Daarnaast is de overkapping voorzien van Erhardt TM18 onderzonwering.

Maatwerk kunststof kozijnen

Deze woning laat ook goed zien wat maatwerk is. Kunststof kozijnen kunnen namelijk door ons in allerlei vormen gemaakt worden. Dat is te zien aan het ronde raampje in deze woning.

Wat is er gemonteerd?

  • Kunststof kozijnen
  • Voordeur
  • Hefschuifpui
  • Pallazzo Sqope overkapping
  • Screenline, plisse hordeuren, rolluiken
  • Roto dakraam

Ook kunststof kozijnen in Hellevoetsluis?

Wilt u ook nieuwe kunststof kozijnen en woont u in Hellevoetsluis of omstreken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

Locatie: Hellevoetsluis

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier