Alles voor een betere woning!

4-delige schuifpui in Hellevoetsluis

Wij hebben een prachtige 4-delige schuifpui in Hellevoetsluis gemonteerd. De hefschuifpui zorgt voor meer daglicht in de woning en een fijne verbinding tussen de woonkamer en tuin. Daarnaast zijn er meerdere kozijnen vervangen door kunststof en is er een kunststof voordeur gemonteerd. Het kozijn in de keuken is een draaikiepraam. Zoals de naam al zegt betekent dit dat het raam kan draaien en kiepen.

Screenline

Alle kozijnen, inclusief de schuifpui, zijn voorzien van screenline. Dit is zonwering dat tussen het isolatieglas gemonteerd is. Doordat het tussen het glas gemonteerd is, is het onderhoudsarm en duurzaam. De screenline in deze woning werkt met een afstandsbediening die eenvoudig op te laden is via zonne-energie.

Specificaties

  • Hollands Blok
  • HR++ screenline
  • Buitenzonwering Erhardt
  • Roto dakramen R8 uitzet tuimel
  • Alles is uitgevoerd in de kleur zwart

Ook een 4-delige schuifpui in Hellevoetsluis?

Wilt u ook een nieuwe schuifpui of kunststof kozijnen voor in uw woning? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook een afspraak inplannen om langs te komen bij onze showroom in Hoogvliet aan de Hoefsmidstraat 35. Wij helpen u graag.

Locatie: Hellevoetsluis

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier