Profiteer nog snel van de Energiebespaarlening

Als u dan toch uw houten kozijnen, ramen, deuren of schuifpui vervangt door een isolerende kunststof variant, maak dan gebruik van de Energiebespaarlening. U houdt hierdoor uw spaargeld op de bankrekening voor onvoorziene uitgaven.

Doordat een particuliere woningbezitter voor de lening maar 2,1% rente betaalt, zijn de kosten van de lening voor een groot deel te dekken met het geld dat u bespaart op uw energierekening. Want reken maar dat u minder energie verbruikt met onze onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende kozijnen in combinatie met HR++ of triple glas.

Energie besparen

Inmiddels zijn mensen zich er wel van bewust dat de voordelen van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien groot zijn. Waarom zou u de overheid dan niet mee laten betalen als die mogelijk er is. Het potje van de Energiebespaarlening wordt flink geraadpleegd, dus wacht niet te lang.

Veiligheid voorop

Investeren in kunststof kozijnen is slim. De waarde van uw woning stijgt namelijk als het huis niet meer geverfd hoeft te worden, goed isoleert en bestand is tegen inbrekers. De kozijnen zijn gemaakt op basis van Schüco profielen en deze worden in de moderne Nederlandse fabriek rondom verstevigd met staal. Geen doorkomen aan. Standaard leveren wij SKG** sloten. Dus keurig volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Kunststof voordeur

“We zien nu veel mensen in de showroom informeren naar een kunststof voordeur. Ze merken dat de koude wind z’n weg naar binnen zoekt. Dwars door de houten kozijnen en de voordeur heen,” weet Margreeth Olierhoek van Kozijn & Zo in Hoogvliet. Ze laat graag in de showroom een aantal mogelijkheden zien die er zijn met kunststof voordeuren. “Behalve dat de voordeur erg goed isoleert en inbraakwerend is, kunt u uw voordeur praktisch helemaal zelf ontwerpen. Alles kan. Met ruitje, ornament of welke toevoeging dan ook. In de kleur die u wenst,” vertelt Margreeth.

Woongenot verbeterd

Heeft u spaargeld op de bankrekening staan, dan kunt u de kunststof kozijnen van dát geld kopen. U koopt tevens woongenot, want u zult direct merken dat de lucht in huis prettiger aanvoelt. Een andere optie voor uw spaargeld is om het op de bankrekening te laten staan (u krijgt praktisch geen spaarrente) en uw houten kozijnen te behouden (u stookt voor de buitenlucht). Ik zou het wel weten….

Boetevrij aflossen

De Energiebespaarlening loopt tien jaar. Heeft u toevallig een keer geld over, kunt u de lening boetevrij aflossen. Het kan zijn dat de rente die u betaalt voor de lening in aanmerking komt voor fiscale aftrekbaarheid. De Belastingdienst kan u hier over voorlichten.

Bezoek de Kozijn & Zo Showroom

We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van energiebesparing met kunststof kozijnen en isolatieglas en over de energiebespaarlening. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.