Alles voor een betere woning!

Zonwering

Zoek de schaduw in eigen tuin op met zonwering

De zomer komt eraan dus dat wordt volop genieten in de tuin! Lekker in het zonnetje, maar soms wilt u ook graag de koelte van de schaduw opzoeken. Daarbij denken wij graag met u mee over de mogelijkheden om bij volle zon beschut te zitten, maar ook over genieten van de eerste lentestralen en het laatste herfstzonnetje.

Een knikarmscherm als zonwering

Knikarmschermen uitgevoerd in cassette zijn al sinds jaren een bewezen zonwering. Alle schermen zijn uitgevoerd met verzwaarde knikarmen (band of ketting verbinding). Breedte uit één geheel tot 700cm met een uitval tot maximaal 400cm. Daarboven zijn er meerdere modellen te koppelen.

Polyester doek in meer dan 200 kleuren en dessins

Standaard worden al onze zonwering-systemen uitgevoerd met polyester zonweringsdoek. Deze doeken zijn licht van gewicht, worden verlijmd geconfectioneerd, geven de beste UV bescherming en zijn verkrijgbaar in vele uni kleuren en een scala aan streepdessins. In onze showroom laten we u graag de mogelijkheden zien!

Vele mogelijkheden in zonwering

Knikarmschermen in 2-buis of draagbuis-toepassing afhankelijk van de afmeting. Tevens kan standaard gekozen worden voor wand- of plafondmontage. Door het toepassen van uitsluitend dikwandige aluminium profielen krijgt het doek de best mogelijke spanning en daarmee een prachtige uitstraling.

Pure luxe – een knikarmscherm met ledverlichting

Diverse types knikarmzonneschermen van Erhardt kunnen optioneel uitgevoerd worden met geïntegreerde dimbare LED verlichting. De bediening van deze verlichting is altijd met afstandsbediening. Ook zijn er modellen met een variovolant. Deze motorisch beweegbare volant is standaard 170cm hoog en voorzien van een Soltisdoek. Kom naar de showroom en laat u door ons adviseren!

Pergola zonwering

Kent u het pergola zonnescherm al? Een zonnescherm aan uw woning dat als een terrasoverkapping fungeert en op slanke aluminium palen steunt. Deze unieke zonwering is in drie modellen uit te voeren en afhankelijk van uw wensen. En pergola zonwering beschermt u tegen zon, regen en wind. Door de ranke staanders en de solide geleider-toepassing heeft u geen belasting aan uw gevel.

1. PM BASIC

  • Polyester doek in standaard uitvoering.
  • Maximale breedte 650cm, maximale uitval 500cm.
  • Daarboven te koppelen.

3. PM LIGHT

  • Polyester doek in zip-toepassing (rits)
  • Maximale breedte 500cm, maximale uitval 450cm.
  • Daarboven te koppelen.

4. PM Q-LINE

  • PVC doek met aluminium baleinen.
  • Maximale breedte 500cm, maximale uitval 550cm.
  • Daarboven te koppelen.

Download hier gratis onze zonweringskrant voor meer inspiratie!

Meer informatie over zonwering?

Overweegt u zonwering aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van een knikarmzonnescherm of een pergola zonwering systeem? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem contact met ons op, vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier