Alles voor een betere woning!

Vouwwanden

Vouwwanden geven grenzeloze vrijheid

U wilt beschermd onder uw veranda of op uw balkon zitten, maar wel zicht op buiten houden? Met vouwwanden kunt u alle kanten op. U plaatst een vouwwand eenvoudig onder uw veranda, maar ook op een balkon of als volledige achterpui kunt u zeer stijlvol een vouwwand toepassen.

Vouwwanden: praktisch en eenvoudig

Onze glazen vouwwanden met houten of aluminium omlijsting bieden een perfecte isolatie tegen geluid en temperatuurverschillen. U zit dus rustig, droog en windstil met volledig zicht naar buiten. Onze op maat gemaakte vouwwanden zijn praktisch en eenvoudig te bedienen en de profielen zijn perfect afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren. Dankzij goed hang- en sluitwerk bent u verzekerd van een optimale beveiliging. Onze eigen monteurs installeren uw aluminium of houten vouwwand vakkundig.

Een vouwsysteem als transparante afscheiding

Met vouwwanden maakt u ook optimaal gebruik van de ruimte. Niet alleen voor particulieren, ook zakelijk zijn ze ideaal in gebruik. Zo gebruikt u vouwwanden ook voor een transparantie en flexibele afscheiding van ruimtes, zoals kantoren, showrooms en restaurants.

Voordelen van een vouwwand

  • u geniet het hele jaar door van uw balkon, tuin of terras;
  • praktisch en eenvoudig te bedienen;
  • flexibele beglazing met hoge wind- en waterdichtheid;
  • in vele kleuren leverbaar;
  • u vergroot uw wooncomfort;
  • inbraakwerend dankzij goed hang- en sluitwerk;
  • onderhoudsarm;
  • mogelijkheid om uw gehele achtergevel te openen;
  • ruimtes zijn flexibel in te delen.

Vervaag de grens tussen binnen en buiten

Een vouwwand is iets heel anders dan een ouderwetse schuifpui. Met een vouwwand kunt u een ruimte maximaal openen, terwijl u bij een schuifpui slechts vijftig procent van de gevel kunt openen. Ter illustratie: een glazen vouwwand van 5 meter kunt u opvouwen tot een pakket van 50 centimeter. Drempelloos integreert u uw binnenwereld met de buitenwereld. Smalle profielen zorgen ook in gesloten toestand voor het behoud van een weids uitzicht.

Meer informatie?

Woont u in de regio Rotterdam, Schiedam, Hoogvliet, Spijkenisse of Rhoon en overweegt u een vouwwand aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze flexibele vouwsystemen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier