Alles voor een betere woning!

Veranda’s

Een veranda is een ideale terrasoverkapping

Een veranda is dé manier om het hele jaar te profiteren van het buitenleven. Uw leefruimte wordt namelijk aanzienlijk groter. De veranda’s van Kozijn & Zo zijn opgebouwd uit duurzame profielen, voorzien van gelaagd veiligheidsglas in het dak en indien gewenst voorzien van zonwering onder het glas.

Veranda met spiekozijn (zijwand)

Wordt het op een gegeven moment toch te nat of te fris om onder uw overkapping te zitten, dan kunt u zijwanden (spiekozijnen) plaatsen. Deze zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie in verstekverbindingen. Daardoor kunnen de zijwanden over de volledige hoogte uit één stuk worden beglaasd. Daarnaast sluiten de zijwanden naadloos aan tegen het dak van uw veranda of terrasoverkapping zonder zichtbare schroeven.

Zonwering bij uw veranda

Aan de voorkant kunt u kiezen uit een schuifsysteem, schuifdraaisysteem of vouwwand. Bij mooi weer schuift u panelen van uw glazen schuifwand open en bij nat of koud weer sluit u deze (deels). Als u wenst voorzien we het dak van uw terrasoverkapping van speciale zonwering. Deze monteren we onder of boven het glazen dak. Samen met de verlichting en verwarming wordt de veranda al snel uw favoriete plek.

Zonweringscherm Ikuno®

Pallazzo Ikuno® is een elektrische zonwering die kan worden gemonteerd bovenop alle Pallazzo terrasoverkappingen, met uitzondering van de Lounge. Het Ikuno scherm is wind- en waterbestendig en dankzij de elektrische aandrijving kan het eenvoudig bediend worden met een afstandsbediening.

 • hoogwaardig acryldoek
 • wind- en waterbestendig
 • elektrische aandrijving
 • 9 standaard trendkleuren
 • gemonteerd op het dak.

Pallazzo Ikuno zonwering - Kozijn & Zo

Kubistisch karakter in de tuin met de Pallazzo SQOPE

De Pallazzo SQOPE terrasoverkapping is uniek in zijn soort en heeft een ongeëvenaard strak en symmetrisch ontwerp. De dakliggers zijn geïntegreerd in de constructie waardoor deze van buitenaf niet zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een strak ontwerp met scherpe lijnen. Daarnaast is de Pallazzo SQOPE standaard in 7 trendkleuren beschikbaar en heeft het grote glasoppervlakken, dus veel natuurlijk daglicht. De SQOPE is eenvoudig uit te breiden met een glazen schuifwand, zipscreen of vaste design ramen.

Kozijn & Zo Hoogvliet - Pallazzo Scope - plat veranda dak - klein Kozijn & Zo Hoogvliet - Pallazzo Scope - plat veranda dak - klein

Lamellen terrasoverkapping

Het Pallazzo Lounge lameldak heeft kantelbare aluminium lamellen waarmee u zelf de lichtinval en ventilatie kunt bepalen. Door de eenvoudige en feilloze bediening opent en sluit u in een handomdraai de lamellen voor frisse lucht en zon of schaduw. Pallazzo Lounge brengt stijl en comfort samen en daarnaast heeft het lamellen dak een chique en moderne uitstraling.

Dankzij het minimalistisch design past het perfect bij iedere woning, zowel modern als landelijk. De lamellen terrasoverkapping kan vrijstaand of tegen de gevel worden gemonteerd, is in 7 kleuren beschikbaar, en verlichting onder het lameldak is optioneel.

Cabrio terrasoverkapping

Met een schuifdak geniet u van het cabriogevoel. Bij regen schuift u het glazen dak volledig dicht, in het voorjaar kiest u voor halfopen en in de zomer profiteert u van het dak dat u in een handomdraai tot maximaal 75 procent openschuift. Kortom: het schuifdak past zich aan alle weersomstandigheden aan.

Voordelen van een veranda of terrasoverkapping

 • uw terrasoverkapping zorgt voor meer leefruimte;
 • u zit altijd droog;
 • spiekozijnen, schuifsystemen en schuifdraaisystemen beschermen u tegen weer en wind;
 • standaard voorzien van gelaagd veiligheidsglas;
 • aluminium profielen van hoge kwaliteit;
 • sfeervol te combineren met verlichting en verwarming;
 • deskundige plaatsing.

Volledig geïsoleerde aanbouw

Een serre is een alternatieve manier om uw woning en woongenot te vergroten. Het wordt -in tegenstelling tot een veranda- gezien als een volwaardige geïsoleerde woonruimte. Hiermee brengt u de natuur in huis en meer wooncomfort in uw tuin.

Meer informatie over veranda’s van Kozijn & Zo

Overweegt u een veranda aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze terrasoverkappingen? We adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier