Alles voor een betere woning!

Tuinkamer

Meer leefruimte, heerlijk! 

Geniet van uw terras vanaf het vroege voorjaar tot diep in de herfst met een aluminium tuinkamer van Erhardt. Deze tuinkamers leveren we in de klassieke uitvoering met overstek of in de strak belijnde uitvoering Integral. Het type T-100 gaat tot een diepte van 350cm en het type T-150 tot maar liefst 600cm diep. Beide uit te voeren met verzwaarde drager (2 staanders tot een breedte van 700cm!). Hierdoor wordt een hinderlijke derde staander voorkomen, voor elke wens hebben we een passende oplossing!

Glazen schuifwanden

Tijdens warme en heerlijke zomerdagen wilt u uiteraard maximaal genieten van het buitenleven. Door het toepassen van volglazen schuifwanden onder uw terrasoverkapping of veranda creëert u een prachtige tuinkamer. Met het grootste gemak kunt u voor- en zij- wanden openen of sluiten voor extra frisse lucht of juist beschutting tegen tocht en wind. De handgreep is standaard voorzien van vergrendeling.

Extra veel ruimte met een tuinkamer

De Erhardt veranda’s zijn opgebouwd middels slanke maar oersterke profielen. Sneeuwlast berekening standaard vanaf 85 kg per vierkante meter en uiteraard CE en TUV gecertificeerd. Het gelaagde glas in het dak zorgt voor het gewenste licht en extra veel ruimte.

Zonwering

Elke veranda kan direct of later worden voorzien van een serre-zonwering. De Erhardt TM18 is standaard uitgevoerd met polyesterdoek en zip-geleiding (doek met rits). De Somfy motor staat garant voor jarenlang zorgeloos bedieningsgemak.

GRATIS VERLICHTING

Geniet nog langer van het buitenleven met sfeervolle verlichting! Vraag naar de voorwaarden in de showroom. 

Meer informatie over een tuinkamer bij u thuis?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een terrasoverkapping of tuinkamer aan uw woning? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet. U kunt ook de gratis zonweringskrant bekijken voor meer inspiratie!

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier