Alles voor een betere woning!

Schuifdaken

Een schuifdak voor op uw terras

Een terrasoverkapping is heerlijk. Het geeft een gezellige sfeer en beschermt u tegen regen en wind. De andere kant van het verhaal is dat u zich met bijvoorbeeld een veranda soms ook ongewild van de zon afschermt. Daar heeft Kozijn & Zo iets op gevonden: schuifdaken!

Cabrio terrasoverkapping

Met schuifdaken geniet u van het cabriogevoel. Bij regen schuift u het glazen dak volledig dicht, in het voorjaar kiest u voor halfopen en in de zomer profiteert u van het dak dat u in een handomdraai tot maximaal 75 procent openschuift. Kortom: het schuifdak past zich aan alle weersomstandigheden aan.

Schuifdaken uit Duitsland

Onze schuifdaken worden in Duitsland gemaakt en zijn ideaal toepasbaar op uw (dak)terras. Op een warme zomerdag zit u dus in de buitenlucht, zonder dat het warm wordt onder het glazen dak. Desnoods kiest ú voor een open dak en uw gezelschap voor een dicht dak. Met een lichte handmatige bediening schuift u met een stok eenvoudig dát glazen deel open waar u zon wenst. Ieder wat wils dus.

Voordelen van schuifdaken

Het is duidelijk dat dit dak systeem zich aanpast aan ieder weertype. Flexibeler kan bijna niet. Maar er is meer. Onze schuifdaken zijn:

  • gemaakt van aluminium met veiligheidsglas;
  • tot maximaal 75 op te schuiven;
  • voorzien van een geïntegreerde regenwaterafvoer;
  • gemakkelijk schoon te maken;
  • optioneel te voorzien van geïntegreerde lichtspots.

Showroom Hoogvliet

Woont u in de buurt van Rhoon, Poortugaal, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Schiedam of Vlaardingen en bent u benieuwd naar onze schuifdaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Daar laten we u het schuifdak graag zien. De koffie staat klaar!

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier