Alles voor een betere woning!

Isolatieglas

Wie kunststof kozijnen kiest, kiest voor onderhoudsarme én isolerende kozijnen. Maar met kozijnen alleen bent u er nog niet. Daarom zijn wij ook volledig thuis in isolatieglas. Met de combinatie kunststof kozijn, raam, deur of schuifpui met isolatieglas profiteert u van de beste isolatiewaardes.

Wat zijn U-waardes?

De isolatiewaarde van glas (Ug-waarde) samen met die van het kozijn (Uf-waarde) wordt uitgedrukt in de U-window waarde. Dit getal geeft de hoeveelheid warmte die verloren. Hoe lager het getal hoe minder warmte u verliest met het isolatieglas. Hoe prettiger het wooncomfort en hoe lager uw energierekening.

Ug-waardes van isolatieglas

De isolatiewaardes van isolatieglas zijn de afgelopen jaren fors verbeterd. Had enkel glas een Ug-waarde van 5.8, met dubbel glas zakte u al naar een Ug-waarde van 2.8. Voor HR-glas rekenen we met een Ug-waarde van 2.0 en voor HR++ glas zit u op 1.1. Inmiddels is triple glas met een Ug-waarde 0.6 de normaalste zaak van de wereld. Dit sterk isolerende glas past exact bij onze nieuwste generatie sterk isolerende kozijnen waar met gemak triple glas (HR+++) in past.

Energie Kozijn

Combineert u onze nieuwste kozijnprofielen met triple glas dan creëert u een Energie Kozijn. Hét kozijn van de toekomst met een U-window waarde van 0,88W/m2K. Deze waardes passen bij een zogenaamd passief kozijn. En nog steeds hebben we het over een kunststof kozijn in welke vorm, formaat, uitstraling (Blok of Facet), kleur (150 kleuren) en structuur (mat, metallic of hout) u maar wenst.

Soorten isolatieglas

Een kunststof kozijn is compleet met het juiste isolatieglas. Daarom voeren we een ruim assortiment aan glas die allemaal hun eigen eigenschappen hebben. Van HR++ glas, triple glas (HR+++), zonwerend glas, glas-in-lood, verhard glas en brandwerend glas tot akoestisch glas, anti-reflecterend glas, gehard veiligheidsglas en gelaagd veiligheidsglas. Doordat wij een breed assortiment glas hebben, kunnen wij u een passend advies geven bij uw woonwensen.

Raamdecoratie tússen het isolatieglas

Wist u dat het zelfs mogelijk is om raamdecoratie tússen het isolatieglas te monteren? Met Screenline® van Pilkington™ zitten u plissés of jaloezieën veilig opgeborgen zodat deze niet nat of vies kunnen worden.

Voordelen isolatieglas

  • lagere energierekening;
  • prettiger wooncomfort;
  • inbraakwerend;
  • veel soorten beglazing;
  • waardestijging van de woning;
  • past altijd in onze kozijnen;
  • mogelijkheid raambekleding tússen het isolatieglas.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Bent u benieuwd wat in uw situatie het beste isolatieglas is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak in de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier