Alles voor een betere woning!

Gevelbekleding

Een mooie afgewerkte woning met Keralit gevelbekleding

Met Keralit gevelbekleding en dakrandpanelen (ook wel boeidelen of windveren genoemd) ziet uw woning er keurig afgewerkt uit. Voor nu en in de toekomst, want Keralit is namelijk niet gevoelig voor weersinvloeden. U kunt bij Kozijn & Zo kiezen uit drie modellen gevelafwerking die nauwelijks van hout te onderscheiden zijn:

Sponningdeel (143 mm)

Hét traditionele model van gevelbekleding. De panelen kunnen wij zowel horizontaal als verticaal voor u plaatsen. Verkrijgbaar in 35 kleuren (ook houtstructuren).

Potdeksel (177 m)

Dit zijn brede overlappende panelen met een chique uitstraling. Zowel klassiek als eigentijds. Keuze uit 15 kleuren (ook houtstructuur).

Sponningdeel (190 mm)

Een brede plank met strakke lijnen die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden. Zeer geschikt voor moderne toepassingen. Keuze uit 15 kleuren (ook houtstructuur).

Dakrandpanelen zonder schroef- en boorgaten

De oersterke basis van Keralit bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden en het gebruik van grondstoffen blijft tot een minimum beperkt. Schilderen is overbodig. Ander voordeel is dat bij de montage lengtes van zes meter gehaald kunnen worden. U heeft dus geen zichtbare naden, schroef- of boorgaten.

Voordelen van Keralit gevelbekleding en dakrandbekleding

  • onderhoudsarm (nooit meer schilderen);
  • niet van hout te onderscheiden;
  • verkrijgbaar in veel kleuren en houtstructuren;
  • geen zichtbare naden, schroef- of boorgaten;
  • duurzaam;
  • verschillende modellen verkrijgbaar;
  • lange lengtes monteerbaar;
  • onzichtbare bevestiging;
  • 10 jaar garantie.

Meer informatie over onderhoudsarme gevelbekleding?

Overweegt u Keralit gevelbekleding of dakrandbekleding? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze gevelbekleding? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van Keralit gevelbekleding. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet. De koffie staat voor u klaar en we laten u graag de diverse uitvoeringen zien.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier