Alles voor een betere woning!

Dakkapellen

Meer licht en ruimte met een kunststof dakkapel

U zou best wat meer ruimte willen op de zolder? Een kunststof kapel op uw dak biedt zóveel meer ruimte en zorgt ervoor dat uw donkere zolderkamer omgetoverd wordt tot een of meerdere volwaardige lichte kamers. Met een dakkapel wordt uw woning meer waard.

Kunststof dakkapel met hoge isolatiewaarde

We maken uw dakkapel volledig op maat in onze eigen Nederlandse fabriek en plaatsen deze binnen één dag. Inclusief afwerking aan binnen- en buitenzijde. Qua isolatie hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Onze dakkapellen voldoen aan de laatste eisen van het Bouwbesluit en heeft een zeer hoge isolatiewaarde.

Standaard voorzien van kunststof kozijn

Uw dakkapel voorzien wij standaard van een kunststof kozijn. Hierdoor hoeft u niet meer het dak op om te schilderen. Alle kunststof kozijnen worden op basis van Schüco profielen gemaakt. Dankzij de Hollandse Hoek (rechte hoekverbinding) zijn deze nauwelijks van hout te onderscheiden. U kiest de kleur van de kozijnen die u wenst. We hebben 150 kleuren met houtnerf, mat of metallic structuur voor u klaarstaan.

Passende zonwering voor dakkapellen

Binnenzonwering van Screenline® is perfect toepasbaar in uw dakkapelkozijn. Hier zit uw zonwering tússen het glas. Stof maakt geen kans en als u een draaikiepraam heeft openstaan tijdens een regenbui, dan hoeft u ook niet direct naar boven te rennen om uw zonwering te beschermen.

Voordelen van een kunststof dakkapel

  • brengt meer daglicht en ruimte;
  • voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen;
  • zeer isolerende dakkapel (voldoet aan laatste Bouwbesluit);
  • volledig op maat gemaakt;
  • binnen één dag geplaatst (inclusief afwerking aan binnen- en buitenzijde);
  • keuze uit 150 kleuren met houtnerf, mat of metallic structuur;
  • goede investering;
  • vakkundige plaatsing;
  • 15 jaar garantie.

Meer informatie?

Woont u in de regio Hoogvliet, Schiedam, Rhoon, Spijkenisse of Barendrecht en bent u benieuwd naar de prijzen van onze kunststof dakkapellen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier