Alles voor een betere woning!

Binnenzonwering

Binnenzonwering en raamdecoratie: de beste keuze

Zonwering is een must voor ieder interieur. Niet alleen om temperaturen te reguleren, maar ook om privacy te garanderen. Met de zonwering van Kozijn & Zo bepaalt u zelf hoeveel licht u toelaat in uw woning.

Binnenzonwering van Verosol: wel uitzicht, geen inkijk

De unieke stoffen van Verosol weerkaatsen scherp zonlicht. Tegelijkertijd is geen inkijk van buiten af mogelijk en blijft het uitzicht naar buiten behouden. Zo heeft u wel uitzicht maar geen inkijk en creëert u direct meer privacy. Binnenzonwering van Verosol heeft dus een meervoudige werking en biedt een oplossing voor iedere ruimte.

Binnenzonwering van Screenline®: raamdecoratie tússen het isolatieglas

Bij Screenline ® van Pilkington zitten uw jaloezieën en plissés tússen het isolatieglas. Hierdoor krijgen stof, vuil en vocht geen kans.

Jaloezie

De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. Ze zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. ScreenLine® is prima toepasbaar in al uw kamers in huis. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keuken.

Plissé black-out

De plissé black-out is een dubbel vouwende honingraadstof. Dit systeem wordt dankzij de 100% verduisterende stof vaak toegepast in slaapkamers en is met één bediening optrekbaar.

Zonwering waarbij ú de lichtinval bepaalt

De zonwering van ScreenLine® werkt uitstekend samen met de HR++ functie van het glas. Met de zonwering gesloten, weert u de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Met de jaloezieën opengekanteld, laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Voordelen Screenline® zonwering

  • zonwering zit tússen het isolatieglas dus duurzaam;
  • ventileren met zonwering gesloten;
  • ruimtebesparend;
  • handmatige of elektrische bediening;
  • hygiënisch, nooit meer schoonmaken;
  • beschermt uw privacy wanneer u wilt;
  • perfect in combinatie met isolatieglas.

Raamdecoratie van KeJe

De Splendid Pliss is een raamdecoratieproduct in een aluminium frame die d.m.v. magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kunststof kozijn gemonteerd wordt. Het systeem kan voorzien worden van 4 verschillende stoffen (decoratief, niet doorschijnend, 100% verduisterend en duo stof) waardoor het voor elke ruimte geschikt is.

Meer informatie over binnenzonwering en raamdecoratie?

Overweegt u binnenzonwering aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze Screenline® of Verosol binnenzonwering? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van binnenzonwering, maar hebben ook oplossingen voor zonwering aan uw gevel. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier