Alles voor een betere woning!

Balkonbeglazing

Met balkonbeglazing zit u langer buiten

Zou u graag wat vaker op uw balkon of onder uw veranda willen zitten? Met balkonbeglazing geniet u ieder seizoen optimaal van het buitenleven. Bij wind of regen zit u dankzij uw beglazing lekker beschut op uw balkon of onder uw veranda. Dus ook in het voor- en najaar doezelt u weg in het zonnetje.

Dankzij balkonbeglazing meer leefruimte

U kunt bij Kozijn & Zo kiezen uit verschillende soorten balkonbeglazing; een volglazen schuifsysteem of volglazen schuifdraaisysteem van de merken Solarlux of Erhardt. Naar eigen smaak kiest u ervoor om een of meerdere panelen van uw beglazing te openen of te sluiten. Afhankelijk van het weer. Daardoor vergroot u uw leefruimte aanzienlijk. Uw veranda wordt een volwaardige tuinkamer.

Glazen schuifwand

Wij zorgen voor een vakkundige montage en plaatsing van de glazen schuif- en schuifdraaisystemen. Dat gaat gepaard met een duidelijke uitleg over de juiste veiligheidsbeglazing, de bediening en het minimale onderhoud dat nodig is. Zelfs bij een rond balkon, zijn onze vakkundige monteurs in staat passend balkonglas te leveren en te plaatsen.

Voordelen balkonbeglazing

  • bescherming tegen wind en regen;
  • ondanks het weer, toch lekker buiten zitten;
  • vakkundige plaatsing;
  • u creëert een natuurlijke doorloop van binnen naar buiten;
  • eenvoudige bediening;
  • flexibel en eenvoudig in gebruik;
  • voorzien van veiligheidsglas;
  • volledig op maat gemaakt;
  • u geniet elk seizoen optimaal van het buitenleven.

Meer informatie over beglazing op uw balkon

Overweegt u een glazen schuif of schuifdraaiwand voor uw balkon of veranda aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze volglazen systemen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier