Alles voor een betere woning!

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen: een moderne uitstraling

Aluminium kozijnen voor ramen, deuren en schuifpuien geven een moderne uitstraling aan uw woning. Net als bij kunststof kozijnen hoeft u uw kozijnen nooit meer te schilderen en qua isolatie zit u met aluminium ook goed.

Veelzijdig

Of u nu een vast raam, een draairaam of een draaikiepraam van aluminium wenst, de mogelijkheden zijn enorm. Onze kozijnen van aluminium zijn in talloze soorten, maten, stijlen en uitvoeringen te verkrijgen. En in de kleur die u wenst en die past bij uw woning.

Veiligheid

Prettig om te weten is dat onze aluminium ramen, deuren en schuifpuien veilig, inbraakwerend, onderhoudsarm en duurzaam zijn. Ze zijn van de hoogste kwaliteit, zo blijkt wel uit de keurmerken van QUALICOAT, VMRG en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Voordelen van aluminium kozijnen

  • duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend;
  • neemt geen vocht op dus roest en rot niet;
  • modern uiterlijk en mogelijk in oneindig veel kleuren;
  • aluminium is een licht, maar sterk materiaal;
  • hoge warmte- en geluidsisolatie;
  • voorzien van keurmerken Qualicoat en VMRG;
  • vakkundige montage.

Meer informatie?

Overweegt u een aluminium raam, draairaam, draaikiepraam, voordeur, achterdeur, schuifpui, hefschuifpui of kiepschuifpui? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kozijnen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier