Kozijn & Zo – Hoogvliet -voordeur -Aluminium kozijnen

Op vakantie of in uw woning investeren?

Is het voor u ook zo wennen om terug te zijn van vakantie? Niet alleen om wakker te worden uit de relaxmodus, ook om bij te komen van de bodemloze put waar het vakantiegeld in verdwenen is.

Als je terugkomt van weggeweest, is er vaak niet veel veranderd in je straat. Maar deze zomer wél voor Janet Verschoor uit Rhoon. “Behalve dat het gras overal enorm geel was, stonden de kozijnen van de buren er opvallend keurig in de lak bij.” Dat dácht Janet tenminste, want later bleek dat ze alle houten kozijnen, ramen en deuren vervangen hadden voor onderhoudsarme draaikiepramen, deuren en een schuifpui. “Ongelooflijk dat kunststof tegenwoordig zo veel op hout lijkt.”

Op vakantie of in uw woning investeren?

“Waar ik de vakantie volgende week al bijna vergeten ben, genieten de buren járen nadien nog van hun investering. Hun woning is meer waard geworden, ze hoeven nooit meer te schilderen en hun energierekening zal dankzij de isolatiewaarde lager uitvallen.” Janet kan er maar niet over uit: “Terwijl ik op het Spaanse strand cocktails dronk, hebben zij in eigen land van de zon genoten en tegelijkertijd een spaarpotje aangelegd. Een investering waar ze meer dan 30 jaar plezier van gaan hebben. Slim toch?”

VKG bedrijf in de kunststof kozijnen

Janet sluit af: “Wij bezoeken binnenkort de showroom van Kozijn en Zo aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet en gaan ‘vakantieplannen’ maken voor volgend jaar. In plaats van een ANVR reisbureau gaan we voor een VKG bedrijf in de kunststof kozijnen. Omdat de buren de weg al geplaveid hebben, weten wij nu exact wat we willen: precies hetzelfde, uitgevoerd door dezelfde professionals en met gelijke service en garantie.

Lagere energie rekening

Bent u ook toe aan een beter geïsoleerde woning, een lagere energie rekening en minder onderhoud? Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden in uw woning. U bent van harte welkom voor een woonadvies op maat in Hoogvliet. Tot ziens!