Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Hoogvliet -onderhoudsarme zwarte kozijnen in Rozenburg - schuifpui - isolatieglas

Zwarte kozijnen – chique en onderhoudsarm

Jarenlang was de familie Van de Beek uit Rozenburg op zoek naar een bungalow. Vorig jaar kwam er dan eindelijk iets interessants op hun pad, maar daar moest heel wat aan gebeuren. Als Evert iets doet, doet hij het goed. Hij is een maand of 8 aan het renoveren geweest om er een paleisje van te maken. Er is welgeteld 1 binnenmuur overeind gebleven.

Het resultaat is verbluffend met de zwarte kozijnen: Hij heeft 2 vaste ramen tot aan de grond tussen de woonkamer en de nieuwe veranda laten plaatsen en een prachtige kunststof voordeur met zijlichten uitgezocht. Daarnaast is er een schuurdeur neergezet op de plek waar voorheen de carport stond én hij heeft dankzij een schuifpui een drempelloze doorgang naar terras en achtertuin gecreëerd. “In onze vorige woning hadden we ook al onderhoudsarme kunststof kozijnen en dat is ons altijd perfect bevallen.”

Onderhoudsarme zwarte kozijnen

“We zijn op verkenning gegaan en kwamen onder meer in de showroom bij Kozijn & Zo uit. Vrienden van ons waren heel tevreden over de mensen en de producten en het gevoel zat bij dit bedrijf uit Hoogvliet direct goed. Kozijn & Zo is een van de weinige ondernemingen die zwarte kunststof kozijnen leveren. Het is prachtig! Het geeft een robuust-chique uitstraling aan de woning.”

Voordeur met zijlichten

Omdat de binnendeuren ook allemaal in vier vlakken verdeeld zijn, was de keuze voor de voordeur snel gemaakt. 4-vlaks, ook in de zijlichten. Lekker licht zonder te veel inkijk dankzij het melkglas. “De kwaliteit is top,” vindt Evert. “We krijgen veel complimenten over het aanzicht van de woning. Een aantal mensen uit de straat heeft ook een kunststof voordeur, maar ik zie van grote afstand of ze bij Kozijn & Zo zijn geweest of niet.” Evert licht toe: “De hele uitstraling is anders. Net als bij houten kozijnen hebben onze kozijnen een Hollandse Hoek. Veel mooier dan zo’n verstek lijn.”

Schuifpui met hordeur

“Onze aluminium schuifpui van voorheen moest je met man en macht openen en sluiten. De nieuwe kunststof schuifpui loopt als een zonnetje. Heerlijk licht.” Omdat het huis geen achterom kent, adviseerde eigenaar van Kozijn & Zo, Angelo, om geen slot aan de buitenzijde van de schuifpui te nemen. “En omdat de schuifpui tevens loopdeur is, zit er op het vaste deel van de pui een hordeur die eenvoudig te sluiten is richting het schuivende deel van de pui. We overwogen nog even openslaande deuren, maar we zijn toch voor een ruimtebesparende schuifpui gegaan. Zo kunnen we de lounge set direct achter de pui kwijt.”

Bekijk hier meer foto’s van deze woningrenovatie in Rozenburg

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden van zwarte chique kunststof kozijnen, of kozijnen in welke kleur en structuur dan ook? Neem vrijblijvend contact op met Kozijn & Zo en bezoek de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier