Kozijn en Zo Kunststof Kozijnen - Openslaande deuren met binnenzonwering

Onderhoudsarme kozijnen schelen u tijd en geld

De voorjaarszon doet goed haar best. Zodra ze even doorbreekt, is het direct lekker warm. Er staan een mooie lente en zomer voor de deur.

Gaan bij u ook de lentekriebels gepaard met de zin in een voorjaarsschoonmaak? Dan hebben we slecht nieuws voor u: onze onderhoudsarme kozijnen vragen namelijk amper onderhoud. U hoeft er enkel af en toe met een vochtige doek langs. Dit klusje pakt u eenvoudig mee als u de ramen zeemt. Onderhoudsarme kozijnen schelen u dus veel tijd en geld.

Wat kosten onderhoudsarme kozijnen?

Schuren, rotte plekjes ‘stoppen’ en verven is verleden tijd. Waarom al die moeite doen als dat helemaal niet meer nodig is? Kies voor onderhoudsarme kunststof kozijnen, ramen en deuren! Ik hoor u denken: Wat kosten kunststof kozijnen? Een betere vraag zou zijn: Wat leveren onderhoudsarme kozijnen u op? Daar kunnen we kort over zijn: onderhoudsarme kozijnen schelen tijd en geld!

Onderhoudsarme kunststof kozijnen:

  • hoeft u nooit meer te schilderen;
  • lijken exact op hout;
  • maken wij op maat (o.a. formaat, vorm, kleur, structuur en uitstraling);
  • zien er altijd stralend uit (kleuren vervagen niet en geen houtrot);
  • zorgen dankzij de isolatiewaarde voor een lagere energierekening;
  • inbraakwerend, doordat wij ze rondom versterken met staal.

Kunststof kozijnen zijn niet te onderscheiden van hout

U bepaalt helemaal zelf welke kleur, structuur en uitstraling u kiest. Dankzij al de mogelijkheden zijn onze onderhoudsarme kozijnen met geen mogelijkheid te onderscheiden van hout. Ze zijn in de Select Windows fabriek gemaakt op basis van Schüco profielen die rondom versterkt worden met staal, dus enorm inbraakwerend.

Schuifpui en openslaande deuren

Als u dan toch goed bezig bent, is het goed om eens te kijken of u de achterdeur en een vast raam kunt vervangen door een schuifpui of openslaande tuindeuren. Het is ongekend wat dit extra licht en de ruimte met de uitstraling (en de waarde van) uw woning doet. In de slaapkamer kunt u kiezen voor draaikiepramen. Zo lekker makkelijk om uw dekbed hierlangs te luchten. De frisse ochtendlucht nestelt zich tussen het dons zodat u ’s avonds veel lekkerder slaapt.

Onderhoudsarme kozijnen schelen tijd en geld

Op allerlei vlakken bezorgen kunststof kozijnen, ramen, deuren en een schuifpui of tuindeuren u een beter woongenot. Terwijl de buren met blikken verf en ladders in de weer zijn, geniet u van uw rust. Als de schuifpui openstaat, verlengt u de huiskamer tot in de tuin waar de barbecue uit zijn winsterslaap is gekomen. Wát een lekker idee dat u de komende 40 jaar onderhoudsarm woont.