Alles voor een betere woning!

Voordeuren

Een kunststof voordeur: een mooi gezicht

Over smaak valt niet te twisten. Iedereen wil zijn of haar woning een eigen gezicht geven. Een voordeur is het meest in het oog springende detail van uw woning: u geeft er een visite kaartje mee af. Daarom kunt u bij Kozijn & Zo kunststof voordeuren volledig naar eigen smaak samenstellen met het gebruik van glas, stijlen, panelen, ornamenten, kleuren en structuren.

Kunststof voordeuren zelf samenstellen

Uw voordeur is de entree van uw woning. Een welkom voor de bezoeker. Daarom is het belangrijk dat u deze naar eigen smaak samen kunt stellen zodat het geheel past bij uw smaak en de stijl van uw woning. U kunt helemaal los met ornamenten, sierpanelen en tierelantijnen. Hoe u kunststof voordeur er ook uitziet: u hoeft uw voordeur nooit meer te schilderen!

Inbraakveilige voordeur

Maar het belangrijkste van een voordeur is toch wel dat deze sluit als dit nodig is. Vooral als u van huis bent, moet er niemand ongevraagd naar binnen kunnen. Daarom zijn onze voordeuren (net als onze achterdeuren en openslaande deuren) standaard voorzien van SKG*** deurbeslag. Zelfs de inbraakmethode ‘kerntrekken’ is met SKG***beslag op uw voordeur onmogelijk.

Isolerende voordeur

Isolatie speelt bij een voordeur ook een grote rol. Dat zit wel goed met onze voordeuren en bijpassende kunststof kozijnen. Deze worden gemaakt op basis van Schüco profielen en in de Select Windows fabriek rondom versterkt met staal. Een deur die nu goed sluit, blijft dat de komende 30 jaar doen. Kunststof is namelijk niet gevoelig voor weersinvloeden. In de zomer komt de warmte niet via kieren de woning binnen en in de winter maakt de kou geen schijn van kans om binnen te treden. Zeker met de sterk isolerende Hollandse onderdorpel ziet u er heerlijk bij. Deze unieke dorpel lijkt van natuursteen maar is van zwart of grijs kunststof gemaakt.

Kunststof dat op hout lijkt

Behalve isolatie en de veiligheid zijn de looks een belangrijk punt voor een voordeur. Onze kunststof voordeuren lijken dankzij de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) exact op hout, maar zijn van kunststof. Vroeger waren kunststof voordeuren te herkennen aan de minder mooie scharnierkapjes, maar deze hebben bij Kozijn & Zo járen geleden al plaats gemaakt voor ronde, slanke rolbandscharnieren.

Voordelen van kunststof voordeuren

  • isolerend en veilig (standaard SKG*** deurbeslag);
  • volledig naar eigen smaak samen te stellen;
  • nooit meer schilderen;
  • lijkt exact op hout;
  • VKG gecertificeerd;
  • slanke rolbandscharnieren aan de binnenzijde;
  • 15 jaar garantie op de achterdeur, de kunststof kozijnen, kleur/structuur en 10 jaar op montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Woont u in de buurt van Rotterdam, Rhoon, Hoogvliet, Poortugaal, Rozenburg of Spijkenisse en wilt u meer weten over onze onderhoudsarme kunststof voordeuren, achterdeuren, openslaande deuren of garagedeuren? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Daarnaast geven we u graag nog 5 tips over het kopen van een voordeur en informeren we u over de kosten van kunststof voordeuren.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier