Alles voor een betere woning!

Vaste ramen

Vaste ramen voor extra licht

Er zijn veel soorten ramen. Denk aan klepramen, valramen, boerderijramen en draaikiepramen. Maar er zijn ook nog steeds ‘gewoon’ vaste ramen: een raam dat enkel zorgt voor lichtinval en zicht naar buiten, maar dat u niet kunt openen of sluiten. Vaak is een vast raam te vinden naast een draaikiepraam, in de voor- of achtergevel, naast een voordeur, achterdeur, of openslaande deuren. Doordat het raam niet te openen of te sluiten is, is het inbraakveilig. Het bijbehorende kunststof kozijn is rondom versterkt met staal, dus dieven maken geen schijn van kans.

Nooit meer schilderen

Kunststof vaste ramen, draairamen en draaikiepramen zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. Dit is te danken aan de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding), de gelijkliggende aanslag en de verdiepte profielen. Onze onderhoudsarme ramen zijn verkrijgbaar in maar liefst 150 kleuren met een mat, metallic of houtnerf structuur waardoor u een ware hout look creëert. Het verdektliggend beslag op onze ramen maakt het geheel nóg mooier. En wat dacht u van de vier ventilatiestanden die standaard op onze draaikiepramen zitten?

Onze ramen zijn in de Select Windows fabriek gemaakt en lijken dankzij de nieuwste innovaties exact op hout. Maar dan wel met het gemak van kunststof. Net als onze draaikiepramen en optische schuiframen hoeft u de raamkozijnen nooit meer te schilderen. U maakt deze enkel af en toe schoon met een vochtige doek.

Ventilatie van isolerend raamkozijn

Omdat u geen mogelijkheid heeft om dit isolerende raam te openen, moet u op een andere wijze ventileren. Bijvoorbeeld met ventilatieroosters of via topventilatie. Bij deze laatste optie heeft u geen roosters op of in uw raam, maar ventileert u ‘onzichtbaar’ boven op het kozijn.

Voordelen van vaste ramen

  • een kunststof raam lijkt op een houten raam;
  • inbraakwerend en onderhoudsarm;
  • 15 jaar garantie op het kunststof raamkozijn, de kleur en structuur;
  • productie en montage geschiedt onder het VKG Keurmerk;
  • op maat gemaakt in de Select Windows fabriek.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Overweegt u een kunststof vast raam, draairaam of draaikiepraam? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kunststof ramen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van onze kunststof ramen. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier