Alles voor een betere woning!

Kunststof schuifpui

Schuifpui voor een naadloze overgang naar uw tuin

Zijn uw tuindeuren toe aan vervanging? Overweeg dan een ruimtebesparende kunststof schuifpui, hefschuifpui of kiepschuifpui. Dankzij de enorme glaspartij valt er lekker veel licht uw woning binnen en heeft u bovendien goed zicht op uw tuin. Een schuifpui zorgt voor een naadloze overgang van uw woning met uw tuin.

Kunststof schuifpui: geen omkijken meer naar

Over het algemeen beslaat uw schuifpui een groot deel van uw achtergevel of voorgevel. Het is daarom van groot belang dat het bouwtechnische deel van de plaatsing van uw schuifpui 100% vakkennis vereist. Onze vakkundige monteurs kennen de kneepjes van het vak en plaatsen uw pui op zo’n manier dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Kunststof schuifpui lijkt van hout

Net als bij onze deuren en ramen gebruiken we kunststof kozijnen voor onze schuifpuien, hefschuifpuien en kiepschuifpuien op basis van Schüco profielen. Dankzij de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding), de verdiepte profielen en de enorme keuze aan kleuren met houtnerf structuur is uw kunststof schuifpui nauwelijks van hout te onderscheiden. Enige grote verschil: Verven is verleden tijd.

Sterk isolerende schuifpui

Net als de kozijnen worden ook onze schuifpuien gemaakt in de Select Windows fabriek. Hier hebben zij met het oog op duurzaam en energieneutraal wonen een schuifpui ontwikkeld met een zeer hoge isolatiewaarde. Wanneer u deze schuifpui uitvoert met het dikkere triple glas creëert u een schuifpui met een zeer lage U-window waarde van 0,84  (o.b.v. schuifpui van 3500 cm x 2300 cm met triple glas en TGI afstandhouder). De U-window geeft de isolatiewaarde aan. Hoe lager dit getal, hoe sterker de isolerende werking. Het is mogelijk om de schuifpui uit te voeren in verschillende kleuren voor zowel de binnen- als de buitenzijde. Ook kunt u kiezen voor een stijlvolle afwerking met een extra isolerende dorpel in het zwart.

Voordelen van een kunststof schuifpui

 • dankzij het gebruik van kunststof is uw pui zeer isolerend;
 • in combinatie met het juiste veiligheidsglas is uw pui extra veilig;
 • stijlvol; zeker in combinatie met Screenline (jaloezieën of zonwering tussen het isolatieglas)
 • uw kunststof schuifpui levert een effectieve bijdrage tegen geluidsoverlast;
 • onderhoudsarm;
 • standaard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen;
 • verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen;
 • dankzij de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding) lijkt uw pui van hout;
 • verkrijgbaar in 150 verschillende kleuren met houtnerf, mat en metallic structuur;
 • grandioos bedieningsgemak;
 • in gesloten toestand wind-, water- en inbraakwerend;
 • 15 jaar garantie op de kunststof pui, de montage en de kleur/structuur.

Meer informatie over kunststof schuifpuien

Overweegt u een kunststof schuifpui, hefschuifpui of kiepschuifpui? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kunststof schuifpuien? En denkt u aan Screenline (jaloezieën tussen het isolatieglas van uw schuifpui)? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van onze kunststof schuifpuien. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.