Alles voor een betere woning!

Kunststof ramen

Bij ieder raam een passend kozijn

Bent u op zoek naar een vast raam, een schuifraam, een draairaam of een draaikiepraam? Wij zoeken bij iedere raam een passend kunststof kozijn, vanzelfsprekend met het juiste isolatieglas. U kunt met onze ramen alle kanten op, want de kunststof raamkozijnen maken we in onze eigen moderne fabriek, op basis van Schüco profielen.

Kunststof raam met hout look

Kunststof vaste ramen, draairamen, optische schuiframen en draaikiepramen zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. Dit is te danken aan de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding), de gelijkliggende aanslag en de verdiepte profielen. Onze onderhoudsarme ramen zijn verkrijgbaar in maar liefst 150 kleuren met een mat, metallic of houtnerf structuur waardoor u een ware hout look creëert. Het verdektliggend beslag op onze ramen maakt het geheel nóg mooier. En wat dacht u van de vier ventilatiestanden die standaard op onze draaikiepramen zitten? U kunt daardoor gemakkelijk én veilig ventileren.

VKG Keurmerk

U kunt ervan op aan dat onze vakkundige monteurs uw raamkozijn perfect monteren. Kozijn & Zo voldoet aan de strenge eisen van het VKG Keurmerk. Dit houdt in dat uw kunststof ramen, kunststof kozijnen en kunststof deuren geproduceerd en gemonteerd worden volgens de eisen van het VKG (Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie).

Voordelen van kunststof ramen

  • hoge isolatiewaarde;
  • vier ventilatiemogelijkheden op alle draaikiepramen;
  • verdektliggend beslag;
  • Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding);
  • gelijkliggende aanslag en verdiept profiel waardoor uw kunststof raam van hout lijkt;
  • stijlvol in combinatie met Screenline (jaloezieën of raamdecoratie tussen het isolatieglas);
  • ramen in 150 kleuren met matte, metallic of houtnerf structuur;
  • onderhoudsarm;
  • 15 jaar garantie op ramen, de montage en de kleur/structuur;
  • alle ramen zijn voorzien van hang- en sluitwerk volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Meer informatie over kunststof ramen

Overweegt u een kunststof vast raam, draairaam, optisch schuifraam of draaikiepraam inclusief isolatieglas? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kunststof ramen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van onze kunststof ramen. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier