Alles voor een betere woning!

Openslaande deuren

Openslaande deuren voor meer licht en ruimte

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning. Zeker als u de tuin en de woning middels openslaande deuren met elkaar weet te verbinden, creëert u één mooi geheel. Dit komt uw woongenot én de waarde van uw woning ten goede.

Met openslaande deuren of een schuifpui haalt u een grote hoeveelheid licht naar binnen en dat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Niet alleen u, maar ook uw interieur fleurt ervan op.

Zet uw openslaande deuren wagenwijd open

Tuindeuren zijn ideaal in gebruik: u zet de deur in de vroege ochtend op een haakje om de boel te luchten en bij mooi weer gooit u de deuren wagenwijd open zodat u gemakkelijk van binnen naar buiten loopt. Als het daar geen weer voor is, geniet u met tuindeuren binnen van buiten.

Tuindeuren met kunststof kozijnen

U stelt de openslaande deuren zelf samen. Qua profiel, kleur, structuur en siergrepen kunt u helemaal los. Het is maar net wat u mooi vindt en wat past bij de stijl van uw woning. Onze kunststof tuindeuren lijken sterk op hout. Enige verschil is dat ze veel beter isoleren en u hoeft uw kunststof kozijnen en tuindeuren nooit meer te schilderen. U kunt ook kiezen voor een gladde of metallic structuur.

Inbraakwerende deuren

Onze tuindeuren zijn behalve isolerend en onderhoudsarm ook inbraakwerend. De sloten van openslaande deuren zijn net als van onze voordeuren, balkondeuren en achterdeuren standaard voor zien van SKG***beslag, dus voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Unieke Hollandse onderdorpel

Net als bij onze voordeuren, kunt u kiezen voor onze unieke Hollandse onderdorpel. Deze ziet eruit als natuursteen, maar is gewoon van kunststof. Maar dan goedkoper en beter isolerend.

Voordelen van openslaande deuren

  • meer licht en gevoel van ruimte;
  • verbinding van tuin met woning;
  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur en 10 jaar op montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk (standaard SKG*** beslag);
  • unieke Hollandse onderdorpel;
  • voorzien van het VKG Keurmerk;
  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Woon u in de buurt van Rotterdam, Poortugaal, Rhoon, Spijkenisse, Rozenburg of Schiedam en overweegt u kunststof openslaande deuren of bent u benieuwd wat tuindeuren kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet en laat u bijpraten over de mogelijkheden.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier