Alles voor een betere woning!

Openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren voor meer licht en ruimte

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning. Zeker als u de tuin en de woning middels openslaande tuindeuren met elkaar weet te verbinden, creëert u één mooi geheel. Dit komt uw woongenot én de waarde van uw woning ten goede.

Met openslaande tuindeuren of een schuifpui haalt u een grote hoeveelheid licht naar binnen en dat zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Niet alleen u, maar ook uw interieur fleurt ervan op.

Zet uw openslaande tuindeuren wagenwijd open

Tuindeuren zijn ideaal in gebruik: u zet de deur in de vroege ochtend op een haakje om de boel te luchten en bij mooi weer gooit u de deuren wagenwijd open zodat u gemakkelijk van binnen naar buiten loopt. Als het daar geen weer voor is, geniet u met tuindeuren binnen van buiten.

Tuindeuren met kunststof kozijnen

U stelt de openslaande deuren zelf samen. Qua profiel, kleur, structuur en siergrepen kunt u helemaal los. Het is maar net wat u mooi vindt en wat past bij de stijl van uw woning. Onze kunststof tuindeuren lijken sterk op hout. Enige verschil is dat ze veel beter isoleren en u hoeft uw kunststof kozijnen en tuindeuren nooit meer te schilderen. U kunt ook kiezen voor een gladde of metallic structuur.

Inbraakwerende deuren

Onze tuindeuren zijn behalve isolerend en onderhoudsarm ook inbraakwerend. De sloten van openslaande deuren zijn net als van onze voordeuren, balkondeuren en achterdeuren standaard voor zien van SKG***beslag, dus voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Unieke Hollandse onderdorpel

Net als bij onze voordeuren, kunt u kiezen voor onze unieke Hollandse onderdorpel. Deze ziet eruit als natuursteen, maar is gewoon van kunststof. Maar dan goedkoper en beter isolerend.

Voordelen van openslaande tuindeuren:

  • meer licht en gevoel van ruimte;
  • verbinding van tuin met woning;
  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur en 10 jaar op montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk (standaard SKG*** beslag);
  • unieke Hollandse onderdorpel;
  • voorzien van het VKG Keurmerk;
  • isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Woon u in de buurt van Rotterdam, Poortugaal, Rhoon, Spijkenisse, Rozenburg of Schiedam en overweegt u kunststof openslaande deuren of bent u benieuwd wat tuindeuren kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet en laat u bijpraten over de mogelijkheden.

Wij helpen u graag tijdens een afspraak in onze showroom.

U bent van harte welkom in onze showroom. Op dit moment ontvangen wij alleen bezoek op afspraak vanwege de huidige maatregelen en aanhoudende drukte. Zo heeft u voldoende ruimte om veilig onze showroom te bekijken. Voor het maken van een afspraak in de showroom willen wij u vragen gebruik te maken van ons contactformulier of bel naar 010-4382805.