Alles voor een betere woning!

Energie Kozijn

Comfortabel wonen vraagt om een prettig binnenklimaat. Zowel in de winter als in de zomer. Om ’s winters de opgestookte warmte niet te verliezen en in de zomer de hitte buiten te houden, is goede isolatie natuurlijk belangrijk. Met ons unieke Energie Kozijn heeft u het best isolerende kozijn dat er momenteel op de markt is.

Het geheim van dit kozijn zijn de 7 isolatiekamers van de LivIng profielen, gecombineerd met triple isolatieglas. Uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpui vallen dankzij de sterke isolatiewaarde van het Energie Kozijn onder passieve kozijnen. Het mes snijdt aan meerdere kanten, want ons Energie Kozijn is goed voor uw woongenot, de waarde van uw woning, het milieu én uw portemonnee.

U-waardes

De warmte die materiaal doorlaat, drukken we uit in een U-waarde. Hoe lager de U-waarde hoe beter de isolatie is. Ter vergelijking:

U-waardes*
Hout met enkel glas 4.7 W/m2K
Hout met dubbel glas 2.8 W/m2K
Select Windows Hollands Accent met HR++ glas 1.4 W/m2K
Select Windows Hollands Facet/Hollands Blok met HR++ glas 1.31 W/m2K
Select Windows Energie Kozijn:

Select Windows Hollands Facet/Hollands Blok met triple glas

0.88 W/m2K

Dat scheelt nogal! Een houten kozijn met enkel glas heeft een U-waarde heeft van 4,7 W/m2K. Het Energie Kozijn haalt met gemak een U-waarde van maar liefst 0,88 W/m2K. Dit betekent dus dat er met het Energie Kozijn amper warmte verloren gaat door uw kozijnen, ramen en deuren.

Kozijnen met Screenline

Het Energie Kozijn is verkrijgbaar in het formaat dat u wenst, in de kleur en structuur die past bij uw woning. U kiest uit het kozijnprofiel dat u mooi vindt. De profieldiepten van het Hollands Blok (6 graden) en Hollands Facet (15 graden) zijn speciaal 120 millimeter diep gemaakt zodat er meer dan genoeg ruimte is voor triple glas. Net als bij al ons isolatieglas kunt u er desgewenst raamdecoratie van Screenline tussen plaatsen. Vindt u HR++ isolatieglas voor nu voldoende isoleren? Dat kunt u altijd later nog kiezen voor triple glas.

Isoleren en ventileren

Met ramen, deuren en schuifpuien die gemaakt zijn op basis van het Energie Kozijn (LivIng profiel met triple glas) creëert u dus een duurzame woning. Let wel: als uw kozijnen sterk isoleren, is het ook zaak om slim te ventileren.

Voordelen van het Energie Kozijn

  • zeer isolerend
  • verlaging energiekosten
  • verhoging woningwaarde en woongenot
  • op maat gemaakt
  • zeer lage U-waarde (0,88w/m2k)
  • verkrijgbaar in 150 kleuren en verschillende structuren

Bezoek de showroom

Bent u van plan om uw houten kozijnen te vervangen door isolerende kunststof kozijnen of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Wij praten u graag bij over ons unieke kozijn zodat u toekomstbestendig kunt renoveren.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier