Alles voor een betere woning!

Kunststof draaikiepramen

Kunststof draaikiepramen standaard met 4 ventilatiestanden

Met een draaikiepraam kunt u alle kanten op. Zoals de naam al zegt, kunt u dit raam zowel draaien als kiepen. Ideaal voor zowel slaapkamer, woonkamer, hobbykamer, keuken als badkamer.

In de kiepstand heeft ons draaikiepraam dankzij het ROTO-beslag standaard 4 ventilatiestanden, dus u bepaalt zelf hoeveel frisse lucht u binnenlaat. De ventilatie gebeurt op prettige wijze; de frisse lucht verplaatst zich via het plafond de ruimte in.

Inbraakveilige kunststof draaikiepramen

Wilt u ook ventileren als u van huis bent? Kiest dan voor het PADK-beslag (Parallel Afstelbaar Draai Kiep-beslag) waarbij uw draaikiepraam in de kiepstand in z’n geheel 6 millimeter naar voren komt. Geheel volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De draaistand van uw draaikiepraam heeft z’n eigen voordelen. Deze stand is ideaal als u even uw dekbed wilt luchten. Maar ook als u uw raam ramen zeemt of uw kozijn schoonmaakt. Doordat het raam naar binnen draait, kunt u overal gemakkelijk bij.

Raamdecoratie op kunststof kozijnen

Waar u in uw woning ook kiest voor een draaikiepraam met bijpassend isolerend kozijn; er is altijd passende raamdecoratie. Wij monteren zonder schroef- of boorgaten Verosol binnenzonwering of raamdecoratie op uw draaikiepraam. U kunt ook kiezen voor Screenline® waarbij uw jaloezieën of plissés tússen het isolatieglas zitten, dit is vooral in de badkamer of keuken heel praktisch en hygiënisch.

Voordelen van kunststof draaikiepramen

  • handig in gebruik: zowel draaien als kiepen;
  • inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm;
  • in de Select Windows fabriek op maat gemaakt in de kleur die u wenst;
  • standaard 4 ventilatiestanden in de kiepstand;
  • met het PADK-beslag ventileert u veilig als u van huis bent;
  • 15 jaar garantie op uw draaikiepraam, de kleur en structuur.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Bent u benieuwd of een draaikiepraam voor ú de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. We laten u graag al onze ramen zien. Van vast raam, draaikiepraam tot optisch schuifraam. In alle gevallen kiest u de kleur en structuur (hout, glad of metallic) die u wenst.

Onze showroom is open – Bezoek op afspraak

Wij werken op dit moment graag op afspraak zodat u voldoende ruimte heeft om veilig onze showroom te bekijken samen met onze adviseur.
Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier.