Alles voor een betere woning!

Draaikiepramen

Kunststof draaikiepramen standaard met 4 ventilatiestanden

Met een draaikiepraam kunt u alle kanten op. Zoals de naam al zegt, kunt u dit raam zowel draaien als kiepen. Ideaal voor zowel slaapkamer, woonkamer, hobbykamer, keuken als badkamer. In de kiepstand heeft ons draaikiepraam dankzij het ROTO-beslag standaard 4 ventilatiestanden, dus u bepaalt zelf hoeveel frisse lucht u binnenlaat. De ventilatie gebeurt op prettige wijze; de frisse lucht verplaatst zich via het plafond de ruimte in.

Inbraakveilige kunststof draaikiepramen

Wilt u ook ventileren als u van huis bent? Kiest dan voor het PADK-beslag (Parallel Afstelbaar Draai Kiep-beslag) waarbij uw draaikiepraam in de kiepstand in z’n geheel 6 millimeter naar voren komt. Geheel volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De draaistand van uw draaikiepraam heeft z’n eigen voordelen. Deze stand is ideaal als u even uw dekbed wilt luchten. Maar ook als u uw raam ramen zeemt of uw kozijn schoonmaakt. Doordat het raam naar binnen draait, kunt u overal gemakkelijk bij.

Raamdecoratie op kunststof kozijnen

Waar u in uw woning ook kiest voor een draaikiepraam met bijpassend isolerend kozijn; er is altijd passende raamdecoratie. Wij monteren zonder schroef- of boorgaten Verosol binnenzonwering of raamdecoratie op uw draaikiepraam. U kunt ook kiezen voor Screenline® waarbij uw jaloezieën of plissés tússen het isolatieglas zitten, dit is vooral in de badkamer of keuken heel praktisch en hygiënisch.

Voordelen van kunststof draaikiepramen

  • handig in gebruik: zowel draaien als kiepen;
  • inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm;
  • in de Select Windows fabriek op maat gemaakt in de kleur die u wenst;
  • standaard 4 ventilatiestanden in de kiepstand;
  • met het PADK-beslag ventileert u veilig als u van huis bent;
  • 15 jaar garantie op uw draaikiepraam, de kleur en structuur.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Bent u benieuwd of een draaikiepraam voor ú de beste oplossing is? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. We laten u graag al onze ramen zien. Van vast raam, draaikiepraam tot optisch schuifraam. In alle gevallen kiest u de kleur en structuur (hout, glad of metallic) die u wenst.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier