Alles voor een betere woning!

Kunststof deuren

Kunststof deuren met bijpassend onderhoudsarm kozijn

Deuren zijn er in alle soorten en maten. Van voordeuren, balkondeuren en openslaande deuren tot achterdeuren en garagedeuren. Bij al onze onderhoudsarme deuren zorgen we voor bijpassende kunststof kozijnen.

Kunststof deuren naar eigen smaak

Wij produceren onze kunststof deuren volgens een zeer moderne methode met een onvoorstelbare precisie. Dat moet ook, want een deur heeft nogal wat te verduren. Of u nu een eigen woning bouwt of een bestaande woning renoveert, bij Kozijn & Zo vindt u altijd de beste en meest duurzame oplossing. De bijpassende kunststof kozijnen lijken dankzij innovaties net van hout. De opdekscharnieren (die voorheen kenmerkend waren voor kunststof deuren) hebben plaatsgemaakt voor slanke rolbandscharnieren, dus werkelijk niets doet vermoeden dat uw kunststof deur niet van hout is.

Inbraakwerend en onderhoudsarm

Stuk voor stuk lijken de deuren op hout, zijn ze onderhoudsarm, duurzaam, inbraakwerend en zijn ze sterk isolerend. Zeker met het juiste isolatieglas. Voor welke deur u ook gaat, u kiest uit 150 kleuren en structuren. Zo past uw voordeur, achterdeur, balkondeur of tuindeur altijd bij de stijl van uw woning.

Unieke Hollandse dorpel

Behalve een passend kozijn bij uw deur, verzorgen wij ook een unieke onderdorpel: De Hollandse dorpel. Deze lijkt op een natuurstenen dorpel, maar is van kunststof. Veel goedkoper dus en met een geweldige isolatiewaarde.

Voordelen van onderhoudsarme deuren:

  • kunststof deuren met een volwaardige hout look;
  • inbraakwerend, onderhoudsarm en isolerend;
  • alle kunststof deuren zijn voorzien van het VKG Keurmerk;
  • 150 kleuren met houtnerf, mat of metallic structuur;
  • bijpassende kunststof onderdorpel;
  • gemaakt van hoogwaardige Schüco profielen;
  • standaard SKG*** deurbeslag;
  • kunststof kozijnen met de Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding);
  • 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur/structuur en 10 jaar op montage;
  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Bent u op zoek naar een voordeur, achterdeur, openslaande deuren, balkondeur of garagedeur die enorm goed isoleert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom van Kozijn & Zo aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Bewonder onze inbraakveilige deuren die u nooit meer hoeft te schilderen.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier