Achterdeuren

Zelf achterdeur samenstellen

Net als de kunststof voordeur stelt u ook de achterdeur bij Kozijn & Zo helemaal zelf samen. U kiest de kleur, de vorm, de structuur, het soort isolatieglas, stapeldorpels of schrootjes. Wellicht heeft u een zijlicht of bovenlicht met bijvoorbeeld een draaikiepraam voor ogen. Natuurlijk helpen onze adviseurs u graag met de keuze. Het is maar net wat u voor achterdeur voor ogen heeft.

Onderhoudsarme kunststof achterdeuren

Kunststof achterdeuren hebben bijpassende kunststof kozijnen; beiden hoeft u nooit meer te schilderen. Onze onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden in de Select Windows fabriek gemaakt op basis van Schüco profielen die rondom nog eens van staal voorzien worden. Kunststof deuren hebben een uitstekende isolatiewaarde. Zeker met de unieke Hollandse onderdorpel maakt u het geheel mooi en isolerend af. Deze gewilde onderdorpel lijkt sterk op natuursteen, maar is van grijs of zwart kunststof.

Inbraakveilige achterdeur

Onze achterdeuren zijn net als onze voordeuren en openslaande deuren standaard voorzien van SKG*** beslag. Zo weet u zeker dat het behalve isolerend en onderhoudsarm ook inbraakwerend is. Zelfs de inbraakmethode ‘kerntrekken’ is met een SKG***beslag onmogelijk. Ook voor uw schuur is dit een prima oplossing.

Screenline ®

Mocht u bang zijn dat uw raamdecoratie in de keuken ten onder gaat aan vuil en vettigheid? Kies dan Screenline® raamdecoratie dat tússen het isolatieglas zit. Zo blijft uw raamdecoratie in de keuken schoon en fris.

Voordelen van kunststof achterdeuren

  • snelle én veilige achterom;

  • standaard SKG*** deurbeslag;

  • voorzien van VKG Keurmerk;

  • sterk isolerend, inbraakwerend en onderhoudsarm;

  • de achterdeur lijkt exact op hout;

  • slanke rolbandscharnieren;

  • 15 jaar garantie op de achterdeur, de kunststof kozijnen, kleur/structuur en 10 jaar op montage;

  • 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.

Bezoek onze showroom in Hoogvliet

Woont u in de buurt van Rotterdam, Rhoon, Hoogvliet, Poortugaal, Rozenburg of Spijkenisse en wilt u meer weten over onze onderhoudsarme deuren? Of heeft u meer interesse in onze voordeuren, openslaande deuren of garagedeuren? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet.