Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen in 150 kleuren

Kozijn & Zo laat in eigen Nederlandse fabriek Select Windows de kozijnen op basis van Schüco profielen maken. Wij zijn in staat kunststof kozijnen met zogenaamde gelijkliggende aanslag, verdiepte profielen en een Hollandse Hoek® (rechte hoekverbinding) te maken. Doordat uw kozijnen geleverd kunnen worden in 150 kleuren met een matte, metallic of houtnerf structuur heeft u voortaan onderhoudsarme kozijnen met de looks van hout.

Meer keuze in uitstraling en betere isolatie

Afhankelijk van uw voorkeur kiest u voor een elegant kozijnprofiel van 112 millimeter (Hollands Accent) of een 120 millimeter diep kozijnprofiel. Hoe dieper het profiel, hoe meer ruimte voor de isolerende werking en hoe dikker het glas dat erin past. Dit isoleert nog eens extra en dat merkt u uiteindelijk op uw energierekening. U heeft bij het 120 mm profiel de keuze uit een blok kozijn met een hellingshoek van 6 graden (Hollands Blok) of een strak kozijn met een hellingshoek van 15 graden (Hollands Facet). Zo bieden we u naast een keuze in isolatiewaarde, ook een keuze in uitstraling van onze kozijnen. Daarom durven we te zeggen dat er altijd een kozijn is dat past bij uw wensen, smaak en de uitstraling van uw woning!

De voornaamste reden om voor kunststof ramen, deuren en schuifpuien te kiezen is behalve de lange levensduur, de hoge isolatiewaarde en de inbraakwerendheid vooral de onderhoudsarme eigenschap. Met kozijnen van kunststof is schilderen verleden tijd. Enkel schoonmaken met een sopje is voldoende.

Kozijn van de toekomst – het Energie kozijn

Wie de verduurzaming van de woning écht serieus aan wil pakken, kiest voor ons Energie Kozijn. Simpelweg omdat u niet beter kunt krijgen. Dit is het best isolerende onderhoudsarme kozijn  gebaseerd op het 120 mm diepe profiel van Hollands Blok of Hollands Facet gecombineerd met triple isolatieglas.
Het Energie Kozijn isoleert maar liefst 40% beter dan de huidige generatie kunststof kozijnen (hierbij gaan we uit van Schüco CT70: Hollands Accent met HR++ glas).

VKG Keurmerk

Om tot een goede keuze te komen, is het verstandig de kwaliteit, garantie, service en betrouwbaarheid van verschillende aanbieders te onderzoeken. Bij Kozijn & Zo werken vakmensen die een gedegen opleiding hebben gehad in onze fabriek, eigen monteurs die weten waar zij het over hebben en u van deskundig advies kunnen voorzien. Professionals die over het VKG Keurmerk beschikken.

Voordelen van kunststof kozijnen:

  • de thermische isolatie is van het allerhoogste niveau;

  • onderhoudsarm;

  • keuze uit 150 verschillende kleuren met houtnerf, metallic of matte structuur;

  • lange levensduur;

  • optimale veiligheid;

  • ultra moderne fabricage;

  • deskundige vaklieden;

  • op maat gemaakt van hoogwaardige Schüco profielen;

  • 15 jaar garantie op de kozijnen, de montage en de kleur/structuur.

Meer informatie?

Overweegt u kunststof kozijnen aan te schaffen? Of bent u gewoon benieuwd naar de prijzen van onze kozijnen? We adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op, vraag gratis een offerte aan of bezoek onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 te Hoogvliet.