Schaft u kunststof kozijnen of houten kozijnen aan?

Schaft u kunststof kozijnen of houten kozijnen aan?

Uw kozijnen, ramen, deuren en schuifpui zijn toe aan een schilderbeurt. Wat gaat u doen?

Zelf schilderen, laten schilderen of nooit meer schilderen. Dit laatste kan met kunststof kozijnen. U creëert hiermee voor uw gehele woning een duurzaam, onderhoudsarm en inbraakwerend alternatief. Exact op hout lijkend. Dit klinkt te mooi om waar te zijn. Maar wat zijn de voor- en tegens van kunststof kozijnen of houten kozijnen?

Oordeel zelf of u kiest voor kunststof kozijnen of houten kozijnen

Kunststof kozijnen                            

Houten kozijnen

onderhoudsarmschilderen nodig
perfecte isolatiedoor werking van hout mindere isolatie
inbraakwerendgevoeliger voor inbraak
goedkoper dan houtduurder dan kunststof
duurzaamminder duurzaam
kunststof kan niet rotten (of roesten)hout kan rotten
recyclebaarrecyclebaar
alle kleuren en vormen mogelijkalle kleuren en vormen mogelijk
Energiebespaarleninggeen subsidies of gunstige leningen

Energiebespaarlening

Met de Energiebespaarlening helpt de overheid u een handje mee om uw isolerende kunststof kozijnen te betalen. Omdat u het milieu helpt, leent u tegen voordelige voorwaarden.

Kozijnen op basis van Schüco profielen

Logisch dat u kiest voor kunststof kozijnen, maar welke moet u precies hebben? Bezoek de showroom van Kozijn & Zo in Hoogvliet zodat u zélf voelt en ervaart hoe een kozijn van kunststof aanvoelt. En maak een vergelijking om te zien wat er te koop is. Let u vooral op dat het ene kozijn(en bedrijf) het andere niet is. Wij zijn aangesloten bij het VKG Keurmerk en onze kozijnen maken wij op basis van profielen van het vooraanstaande merk Schüco. We versterken het basisprofiel altijd rondom met staal en dichten het geheel tot in de puntjes af. Reken maar dat u dit merkt in de isolatiewaarde!

Kies zelf de kleur, uitstraling en isolatiewaarde

Voor onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpui kiest u zelf de kleur, structuur en uitstraling die bij uw woning past. Van Hollands Accent, Hollands Facet tot Hollands Blok. Voor wie écht super isolerend wil zitten, kiest voor ons Energie Kozijn!

U-window waarde (hoe lager hoe beter)*

Houten kozijn met enkel glas4.7 W/m2K
Houten kozijn met dubbel glas2.8 W/m2K
Select Windows Hollands Accent met HR++ glas1.4 W/m2K
Select Windows Energie Kozijn: Hollands Facet of Hollands Blok met triple glas0.88 W/m2K
  • De U waarde wordt uitgedrukt in W/m²K oftewel de hoeveelheid warmte (Watt) die door een vierkante meter (m²) glas verloren gaat bij een temperatuurverschil van 1 graad Kelvin (K) tussen binnen- en buitenkant van het glas.

Bezoek de showroom van Kozijn & Zo

Maar first things first. Kom vrijblijvend langs in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet en laat ons u vertellen waarom wij ervan overtuigd zijn dat kunststof kozijnen uw leven nóg beter maken.