Alles voor een betere woning!

Showroom Kozijn & Zo kunststof kozijnen komen tot leven

Kunststof kozijnen komen tot leven

Sinds twee maanden is de nieuwe showroom van Kozijn & Zo in Hoogvliet up en running. Weet u het nog? Toen Angelo en Margreeth Olierhoek de kans kregen, verhuisden ze na 12 jaar met hun bedrijf van de ene kant van de straat naar de andere kant. Een slimme zet.

Kunststof kozijnen komen tot leven in nieuwe showroom. De aanloop is vanaf het begin af aan groot. En terecht. Het is genieten om in de showroom in een écht huis binnen te stappen. Met een garage ernaast, zonwering tegen de gevel en behang tegen de muur. Zo zie je tenminste hoe zonwering, een kunststof raam of voordeur in het écht overkomt. Zeker met een lekker kopje koffie –waar al veel showroombezoekers van genoten hebben- doet het geheel waarheidsgetrouw aan.

Terrasoverkapping met schuifpui

Alle producten uit het assortiment staan tentoongesteld achter ruim 40 meter glas. Zo ook drie uitvoeringen van een terrasoverkapping. Deze staan in hun natuurlijke omgeving tegen een kunststof schuifpui of openslaande deuren. Net als de dakkapellen komen deze overkappingen uitstekend tot hun recht met zitjes, wandversiering en verlichting. Misschien bent u ’s avonds al eens langs deze zichtlocatie gereden: van grote afstand ziet u de verlichte schuifdaken en veranda’s als ware pronkstukken achter het glas staan.

Geopend tijdens de bouwvakvakantie

De showroom is een ware inspiratiebron. Hier beleef je producten, sterker nog: je proeft ze. Heeft u in de bouwvakvakantie zin om u te oriënteren op producten die uw woongenot vergroten? Wij zijn speciaal voor u de gehele vakantie geopend. Zo kunt u in alle rust inspiratie opdoen. Wij staan voor u klaar als u advies nodig heeft over bijvoorbeeld een schuifdak, rolluiken of raamdecoratie zoals lamellen, rolgordijnen en horizontale jaloezieën .

Blijf op de hoogte

Via blogs, gaan we u regelmatig op de hoogte houden van de verschillende producten, acties en noviteiten. Like onze Facebook pagina dan mist u niets. We zien u graag in onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. U parkeert gratis recht voor de deur.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier