Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - woningrenovatie Wassenaar - duurzaam, onderhoudsarm en met behoud van karakter woning - Kozijnen en klimaatverandering

Kozijnen en klimaatverandering

De hittegolf is weer voorbij. Gelukkig. Het huis leek soms wel een sauna. Tóch zijn we nog niet van dit probleem af, want iedere zomer lopen de temperaturen verder op. Hoe bereiden we ons huis goed voor op de toekomstige hittegolven?

Snort u volgende zomer de ventilator weer op en haalt u de airco van zolder? Of gaat u voor de lange termijn en zorgt u ervoor eens en altijd voor dat de warmte uw woning niet meer inkomt? Het devies is vaak: houd ramen en deuren gesloten, maar hoe zit het dan met ventilatie?

Isolerende kunststof kozijnen en klimaatverandering

De beste en meest duurzame oplossing: Kies sterk isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Afhankelijk van uw situatie plaatsen we ventilatieroosters. We adviseren u ook graag over het juiste isolatieglas. Een slaapkamer op het zuiden boekt al veel winst met kunststof kozijnen, maar wellicht is zonwerend isolatieglas of binnenzonwering op die plek geen overbodige luxe. Zo weet u zeker dat u en uw huisgenoten zelfs tijdens een hittegolf lekker slapen en uitgerust wakker worden.

Ramen en deuren klaar voor extreem weer

Staat u er weleens bij stil wat uw houten kozijnen te verduren krijgen. De hete zon wisselt af met een sterke wind en ook de fikse bui doet mee. De intensiteit van het klimaat wordt heftiger en dat gaat niet ongemerkt voorbij. Houten kozijnen worden eerder vaal, gaan scheuren en slijten vanwege deze weersinvloeden. Daarom zijn isolerende kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien een uitkomst. Zeker gezien het extreme weer dat we deze zomer aan den lijve hebben ondervonden. Let op: in de winter werkt de isolatie natuurlijk ook. Het blijft heerlijk aangenaam binnen zonder dat u zich arm stookt.

Onderhoudsarme kozijnen in de showroom

Met kunststof kozijnen zit u komende zomer lekker koel. U hoeft zich zelfs niet in het zweet te werken om de kozijnen te schilderen. Kunststof kozijnen zijn namelijk onderhoudsarm. Wilt u meer weten over duurzame kozijnen en klimaatverandering en hoe u zich voorbereid met kunststof ramen, deuren en schuifpuien? Bezoek dan onze showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier