Alles voor een betere woning!

Hoe woon jij?

Een geschakelde woning, vrijstaande villa of boerderij? Alleen, samen, met kinderen of een hoop huisdieren? In het buitengebied of in de stad? Iedereen woont anders en heeft dus andere woonwensen. Hoe woon jij eigenlijk?

Hoe woon jij – Kozijn & Zo geeft u graag persoonlijk woonadvies - meer woongenot

De een wil veel daglicht in huis, de ander werkt ’s nachts en wil overdag goed verduisteren, een derde wil ventileren en een vierde is bang voor inbraak en heeft alle ramen en deuren graag goed op slot, een vijfde is altijd druk en onderweg en komt niet aan onderhoud van de woning toe. En hoe fijn is het dat Kozijn & Zo voor al deze invalshoeken en woonwensen een oplossing heeft! Hoe je woon of- gezinssituatie ook is. Kozijn & Zo heeft altijd een passend woonadvies. Wens je binnen en buiten te verbinden en heb je behoefte aan meer licht in je woning? Grote openslaande deuren kúnnen een oplossing zijn. Maar is je tuin niet al te groot, dan is een ruimtebesparende schuifpui wellicht een betere oplossing.

Met tuindeuren een prachtige verbinding met de tuin

Zo hadden Peggy en Marc uit Mijnsheerenland al een prachtige woning maar ontbrak de verbinding met hun tuin. Ze lieten de tuin opknappen en kozen voor openslaande tuindeuren van Kozijn & Zo. Passend bij hun woonsituatie omdat ze graag van de tuin genieten en daarnaast kunststof kozijnen omdat ze weinig tijd hebben om te schilderen. Lees het verhaal van Peggy en Marc hier. 

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - Win advies in bij een specialist Kunststof kozijnen

Verbouwen en renoveren

De bewoners van een prachtige jaren 30 woning in Wassenaar namen ons in de arm bij het verbouwen en renoveren van hun woning. Zij kozen voor onderhoudsarme kunststof kozijnen en wilden graag het bestaande glas-in-lood behouden. Dat werd tussen isolatieglas geplaatst en in de kunststof raamkozijnen gemonteerd. Ook werden openslaande deuren geplaatst, werden de dakkapellen gerenoveerd tot onderhoudsarme versies en kozen de bewoners in de badkamer voor screenline; jaloezieën tussen het isolatieglas!

Gratis inspiratiemagazine

Je kunt met ons dus alle kanten op, en een woonadvies vooraf doet wonderen. Woon je in de buurt van Hoogvliet? Laat je adviseren in onze uitgebreide showroom aan de Hoefsmidstraat 35 Hoogvliet. Je kunt hier in alle rust de mogelijkheden bekijken en onze adviseurs vertellen je graag meer over de producten, de techniek of de mogelijkheden in jouw woning. Wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Vraag het gratis Select Windows magazine aan en ontvang deze binnen enkele dagen op de mat! Je treft er zelfs een column van ons in aan.

Hoe woon jij?

Heb je woonwensen voor jouw eigen huis en behoefte aan een woonadvies op maat? Dat snappen we natuurlijk, want hoe vaak koop je in je leven kozijnen? Daarbij, iedereen is anders en geen woonsituatie is gelijk, dus advies van een specialist kan in dat proces heel fijn zijn. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Dan komen we bij je langs om onder meer de ligging, de bouw, de stijl en de lichtinval van je woning te bekijken en je wensen en smaak te bespreken. Daarna voorzien we je geheel vrijblijvend van een woonadvies op maat inclusief offerte. Hopelijk tot snel!

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier