Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo geeft u graag persoonlijk woonadvies - meer woongenot - hoe woon jij

Het gaat om JOUW woongenot!

Je weet wel wat je wilt, maar met wie ga je in zee? Welke partij heeft het beste met je voor en kun je vertrouwen?

Kunststof kozijnen zijn bijvoorbeeld een aanwinst voor je woning, maar waar vind je iemand die een beter woongenot voor JOU nastreeft. Zonder overduidelijk eigen belang of winstbejag?

Gratis advies en inspiratie

Ook al is je investering snel terugverdiend, het is best een bedrag dat je in eerste instantie neer moet leggen. Dan moet het wel goed zijn. Bij Kozijn en Zo kun je in de showroom gratis advies en inspiratie ophalen. Je ziet met eigen ogen dat kunststof kozijnen en houten kozijnen op het oog exact hetzelfde zijn. Je ziet en voelt het gemak van een draaikiepraam en ervaart de degelijkheid van een voordeur. Kijk, vergelijk en maak vooral geen overhaaste keuze.

Denk na over openslaande deuren

Mocht je een goed gevoel hebben en een exacte prijs voor een schuifpui of veranda willen hebben, dan komen we inmeten en doen we vrijblijvend een offerte. Daarna is er geen enkele druk om tot aanschaf over te gaan. In tegendeel: denk er nog eens goed over na en ga met onze adviseurs het gesprek aan of openslaande tuindeuren misschien een betere optie kunnen zijn dan een schuifpui.

Dakkapel of dakraam?

Kozijn en Zo kijkt niet naar zichzelf, maar naar jou! Waarom kies je bijvoorbeeld voor een dakkapel en niet voor een dakraam of andersom? We stellen de juiste vragen zodat je zeker weet dat je aanschaf ook echt voor een beter woongenot zorgt.

Onderhoudsarme en inbraakwerende kozijnen

Onze adviseurs zijn eerlijk. Eerlijk over het feit dat je energierekening zal dalen omdat kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien enorm isoleren. Eerlijk over het feit dat je écht nooit meer hoeft te schilderen. En natuurlijk eerlijk over het feit dat kunststof kozijnen inbraakwerend zijn omdat ze in de eigen fabriek rondom versterkt zijn met staal. Wij geven je 15 jaar garantie op de producten, de kleur en de structuur.

VKG gecertificeerd

Omdat we ook achteraf niet willen dat je voor verrassingen komt te staan, werken we enkel met A-kwaliteit producten. De fabriek van Select Windows waar we kunststof kozijnen inkopen voert het VKG Keurmerk en onze monteurs hebben een VKG opleiding. Hiermee geven we je extra vertrouwen; VKG Keurmerk controleert namelijk de kwaliteit van productie tot montage.

Bezoek voor meer woongenot de showroom in Hoogvliet

Loop gewoon eens binnen in onze showroom in Hoogvliet en ervaar zelf dat niets moet en alles mag. Wij adviseren vrijblijvend. Al kom je nog 5 keer terug en schaf je niets aan omdat je toch liever een andere keuze maakt; even goede vrienden. Als je maar het woongenot bereikt dat je zoekt.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier