Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Hoogvliet - eigentijdse renovatie met moderne kozijnen - vaste ramen

Het grote genieten kan beginnen

Zit u ook zo te wachten op de zomerse dagen? We hebben er deze lente een paar keer aan mogen snuffelen, maar de warmte verdween steeds weer.

Het is natuurlijk heerlijk om de tuindeur ’s ochtends op een haakje te hebben en de frisse ochtendlucht het huis binnen te laten. Hoe lekker zou het zijn als de deuren de hele dag volledig open kunnen en u uw tuin bij de woning kunt betrekken. Of de woning bij de tuin. Uw leefruimte word opeens een stuk groter. Wát zijn we daaraan toe; ruimte.

Nieuwe schuifpui

Heel wat mensen hebben in coronatijd een nieuwe veranda, schuifpui of openslaande tuindeuren laten plaatsen. Sommigen hebben zelfs een volledig nieuwe tuin laten aanleggen waar ze nog amper in hebben kunnen zitten. We weten dat er heel veel mensen zijn die de afgelopen maanden de overstap hebben gemaakt van houten kozijnen naar onderhoudsarme kozijnen. Keurig in de kleur en structuur die ze zelf wensen. Kortom: het grote genieten kan beginnen. Alleen de temperatuur nog…

Gun uzelf comfort

Maak het uzelf zo gemakkelijk mogelijk zodat u ook thuis kunt genieten van eventuele vakanties en vrije dagen. Zeker nu het onzeker is of we de zon in een ander land kunnen aanschouwen dit jaar. Gun uzelf dit comfort. Voor nu en de komende jaren. U heeft het meer dan verdient.

Het grote genieten kan beginnen…borrelen in de veranda

Stelt u zich eens voor: zonnige dagen waarin de pandemie achter ons ligt. Lekker met vrienden borrelen en barbecueën in tuin. Wie weet heeft u wel een overkapping en kunt u daar laten op de avond beschutting zoeken als het fris wordt. Die tijden gaan weer komen!

Oriënteren op kozijnen

Bent u nog niet klaar voor het grote genieten omdat u bijvoorbeeld de woning nog moet schilderen. Oriënteer dan alvast eens voor onderhoudsarme kozijnen. U weet onze showroom vast wel te vinden als u een kijkje wilt nemen naar de mogelijkheden.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier