Alles voor een betere woning!

Kozijn & Zo Kunststof kozijnen - Huis veilig? Fijne vakantie

Veilige kunststof kozijnen en een fijne vakantie

Laat u uw woning met een gerust hart achter als u een paar weken op uw fijne vakantie bent? Of bent u bang dat inbrekers huis gaan houden in uw woning terwijl u van uw rust geniet?

U kunt hier natuurlijk zelf voorzorgsmaatregelen tegen inbrekers nemen. Zo is het verstandig om uw brievenbus te laten legen. Zorg dat uw woning er bewoonbaar uitziet, vraag een buurman zijn auto ook eens op úw oprit te zetten, zet een timer op een paar lampen in huis. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u uw woning goed afsluit voordat u vertrekt.

Schüco profielen verstevigd met staal

In de ene woning zijn inbrekers sneller binnen dan in de andere. Ze kennen hun pappenheimers en weten precies welke woning het meest toegankelijk is. Dat heeft met de sloten te maken, maar ook met bijvoorbeeld de kozijnen. Als deze van (rottend) hout zijn, is dit een ander verhaal dan als deze van kunststof zijn. “Wij hebben al onze kunststof kozijnen die gemaakt zijn van Schüco profielen in onze eigen fabriek helemaal rondom extra verstevigd met staal,” vertelt Margreeth van Kozijn en Zo uit Hoogvliet. Daarbij zijn onze deuren standaard voorzien van een SKG*** meerpuntssluiting. Hier voorkom je de geliefde Bulgaarse inbraakmethode ‘cilindertrekken’ mee.

Enkel met een ‘doekie’ afdoen

Met kunststof kozijnen hoeft u bovendien niet direct na de vakantie aan de slag met het schilderen van uw kozijnen. U bespaart tijd, geld én gedoe. Denk alleen maar aan verf kopen, de berg stof na het schuren, afplakken, kliederen met rollers verf, etc. U heeft zowel ín uw vakantie als daarbuiten vast iets beters te doen. Het onderhoud van kunststof kozijnen is minimaal. Margreeth tipt: “Kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en openslaande deuren doet u gewoon even af met een ‘doekie’ als u toch de ramen lapt. Meer hebben ze écht niet nodig.”

Meer informatie voor een fijne vakantie

Wilt u meer weten over de inbraakveiligheid van kunststof kozijnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek vrijblijvend de showroom aan de Hoefsmidstraat 35 in Hoogvliet. Dan helpen we u graag verder.

Voor adviesgesprekken en/of offertes in de showroom werken wij op afspraak

Je bent vrij om zonder afspraak onze showroom te bezoeken en op je gemak rond te kijken. Als je graag persoonlijk advies wenst, raden we je aan om van tevoren een afspraak te maken. Bel of mail ons voor een afspraak, advies op maat of maak gebruik van ons contactformulier